Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak játszadoznak velem?
Az elején kezdeném. Nemrég egy új iskolában kezdtem, ahol már az első héten "hülyültem" a többi fiúval. A második héten már az egész iskolával spanoltam, tehát elég hamar beilleszkedtem. Aztán jött egy furcsa dolog, ami miatt a kérdést is írom. Van egy pár lány, akiknek szerintem tetszem. Nem olvasok jól a jelekből, de valószínüleg csak szórakoznak velem. Itt most le is írom, ezt miből gondolom:
Ha meglátnak, elkezdenek követni egy darabig, vagy a nevemet kiabálják, de nem mondanak semmit utána, csak a nevemet kiáltják. Megadta mindegyikük a számát, amik nem csak kamu számok, hanem az övüké. Folyton néznek engem, de ha én is odanézek akkor elveszi a tekintetét rólam és úgy csinál, mintha valami másra nagyon koncentrálna. Persze még lehetne sorolni, de akkor ma nem tudnék lefeküdni aludni. Trollokat szeretettel várom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!