Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mihez kezdjek most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés

A legjobb fiú barátomnak barátnője van.

Egy alkalommal elég szenvedélyesen csókolóztunk és le ia feküdtünk. Tudta hogy szerelmes vagyok belé. Mondta hogy titokban szeretne velem dugni még, de csak addig amíg nem lakik együtt a barátnővel. Persze nellette mondta hogy nem érez irántam szerelmet de valamit mégis és hogy higgyem el hogy nem érzelmek nélkül kefél.

Ugye hogy kihasznált?

Amikor szóvá teszem ezt neki akkor mondja hogy én is kihasználom őt csak kimentem magam erkölcsileg azzal hogy én járni szeretnék.

Pont ez adja a kihasználást, amit ő kimentésnek hív, ugyanis én szeretem őt, ő meg csak ideiglenesen fektetne le és nem is akar járni

2023. júl. 29. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mihez kezdj most? Talán felejtsd el végre ezt a pasit és keress mást, aki független és alkalmas komoly kapcsolatra. Nem is értem mire vársz.
2023. júl. 29. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Újabb gyönyörű példája hogy miért nincs olyan hogy "legjobb fiúbarátom".

Mint már annyiszor mondtuk csak meg akart dugni.

És éppen ezért dobok ki minden egyes nőt abban a pillanatban ahogy kiejti a száján hogy legjobb fiúbarátom.

2023. júl. 29. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Ne nevezd a barátodnak! Főleg ne a legjobbnak!

Az ilyen nem barát! Akár fiú, akár lány, a barát a jót akarja neked, nem azt, hogy sz@rul érezd magad. Nem kelt benned szándékosan rossz érzést. Hülye vagy, ha innentől hagyod magad kihasználni.

Ez az én véleményem. 😊

2023. júl. 29. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nárcisztikus seggfej a legjobb fiúbarátod?
2023. júl. 29. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg vannak ilyen naív nők?
2023. júl. 29. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
menekülj jobban jársz
2023. júl. 29. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor lefeküdtetek,már volt barátnője?

Én megértem hogy szerelmes vagy belé,de részedről is... és főként az ő részéről is elég gerinctelen dolog ez így.

Én ilyenkor mindig a fordított helyzetbe gondolom bele magamat és rohadt szarul esne ha ez kiderülne.

Remélem a csaj megtudja még összeköltözés előtt hogy a pasija egy rohadék.Ezzel nem neked szeretnék ártani,hanem a harmadik félt kimenteni ebből.

2023. júl. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!