Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mélypont. Mihez kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélypont. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyok együtt barátnőmmel, hihetetlen, hogy mennyire passzolunk. Együtt terveztünk mindent, mindent hétvégén találkoztunk, összebújva aludtunk stb. Minden olyan tökéletes volt. Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de eddig szerencsésnek tartottuk megunkat, hogy elsőre megtaláltuk egymást.

Most sajnos olyan a helyzet, hogy mint derült égből villámcsapás szakítani akart velem, mert bunkó, önző, néha szemét módon viselkedtem és betelt nála a pohár, olyannyira, hogy azt mondta már nem érez irántam semmit. Beszélgetésünk vége felé elkezdtem beletörődni és akkor elsírta magát, hogy mutassam meg, hogy tudok változtatni. Azt mondta ad ennek az egésznek egy esélyt. 2 hét után látta rajtam, hogy változtattam a dolgokon, amiket kért és azt mondta, hogy ha ez így marad az neki tökéletes lesz. Sajnos előző este azt mondta, hogy nagyon szeretne újra szerelmes lenni belém, de akármennyire igyekszik, annyival távolabb kerül tőle. Hiába mondtam, hogy ez nem így működik, adjon időt magának. Szerintetek mitévő legyek? Én erre az egészre nem számítottam, vele terveztem mindent és összeroppanok lassan a teher alatt. Olyan, mintha a bíróságon állnék az ítéletre várva.

2023. jan. 24. 17:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy 17 voltam, amikor megismertem, most 23. Ő 15 volt, most 20 éves.
2023. jan. 24. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Az gáz amikor már akkor változtat az ember mikor a másik már felfogta hogy nem szeretik.

Minden exem ugyanezt csinálta amikor kidobtam őket. Kapcsolatban bunkók ridegek lekezelők, alkalmanként csajozósak a párjuk mellett, kiábrándultak, szerelem kanyarban.

És amikor kidobom. Jón a sírás rívás picsogás, csillagok lehozatala, csicskulás, meg könyörgés.

A kapcsolatban meg nem megy a szerelem...

Hát köszke.

2023. jan. 24. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

De nyugi vannak nők akik bedőlnek a rettegés miatti nyalásnak csicskulásnak udvarlásnak és lehet még tovább húzni velük.

Az csak én vagyok akinek ez nem jön be ha nem a kapcsolatban változtatnak hanem amikor már kikészültem feladtam elengedtem szakításon vagyok. Nálam ilyenkor már nincs visszaút. Nem hiszek már.

2023. jan. 24. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

"Sajnos előző este azt mondta, hogy nagyon szeretne újra szerelmes lenni belém, de akármennyire igyekszik, annyival távolabb kerül tőle. Hiába mondtam, hogy ez nem így működik, adjon időt magának."

Neki van igaza, nem neked, az érzelmeket nem lehet újra összehozni, ha elmúltak örökre.

Mennyi időt adjon, 10 évet, vagy mi? Nem lehet kierőszakolni a szerelmet!

Első kapcsolat és azt hiszed infinity-eternity? Ha! Nagyon ritkán jön össze és azok sem szerelmesek egymásba, csak tesznek érte, hogy együtt maradjanak napról napra, míg te kaptál esélyt, de már késő.

Szakítani kell, most persze nehéz, de túllépsz rajta, lehet lesz 6 csajod mire az "Igazival" találkozol, még fiatalok vagytok nagyon, ne húzzátok egymás idejét, fölösleges.

2023. jan. 24. 18:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Pontosabban azt mondta szeret, de már nem érez szerelmet.
2023. jan. 24. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem, elmulik a szerelem, de te előbbre hoztad, mert önző bunkó voltál, a szerelem kihalt részéről, nem bízik benned, csalódott és ragaszkodik a nagy semmihez, mint te.

Amivel sokan így vannak még a 3.komoly kapcsolat után is, de lépnek, mert ha nincs szerelem (sok máson kívül) akkor az egész nem ér szart se.

2023. jan. 24. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Az a baj, hogy az a fajta kezdeti szerelem mindig elhalványul hosszú kapcsolatban, ugyanakkor elő lehet hozni időnként. De ehhez viszont tenni kell… egy több éves kapcsolat sem fog menni magától, bele kell tenni magát mindkét embernek. Ez csak így működik.

Az nem segít, ha bunkó, önző, szemét vagy vele. Nem tudom mi okod volt rá, vagy miért rajta csattan, de érthető az eltávolodás. Meg kéne tanulni kezelni a problémáidat, mert máskor sem előre fog vinni ha így kezelsz helyzeteket.

Hogy sikerül-e túllendülnie, azt senki nem tudja megmondani. Ha csak eltaszítod a próbálkozásokkal inkább hagyj most kicsit teret neki, egyedül. Tudom h nem ezt tennéd, de szerintem ilyesmi helyzetben ez segíthet csak, mert valaki vagy érzi a hiányát vagy nem, és az csak így derül ki. Ha kényszeresen és erőltetett nem érzi, akkor csak eltaszítod, ilyenkor ha teret engedte neki, akkor még jobb lehet. De csak így tudja eldönteni/rájönni.

2023. jan. 24. 18:54
 8/11 Ywerd ***** válasza:
61%

Szerintem ezt buktad.

És ha már nem tisztelted és saját bevallásod szerint is paraszt voltál vele,egy dolgot tehetsz,ha még szereted.

Elengeded.

2023. jan. 24. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Eddig kellett volna normálisan viselkedni vele. Most már inkább tarts tiszteletben, és engedd el.
2023. jan. 24. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Köcsög f.szom Gyakorinak akkora negatív energiája van, hogy el tudná söpörni az univerzumot. Pedig én is akkora pesszimista vagyok, hogy eskü kerülnek az emberek. De ami itt megy azt nem bírom. Kérdező, remélem túlélitek ezt a rémes mélypontot és nem veszíted el! Ennyit kibírtatok egymással, akkor miért egy megbocsátható, megjavítandó pitiáner xar miatt legyen vége mindennek? Gondolkodjunk már.
2023. jan. 28. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!