Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélypont. Mihez kezdjek?
5 éve vagyok együtt barátnőmmel, hihetetlen, hogy mennyire passzolunk. Együtt terveztünk mindent, mindent hétvégén találkoztunk, összebújva aludtunk stb. Minden olyan tökéletes volt. Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de eddig szerencsésnek tartottuk megunkat, hogy elsőre megtaláltuk egymást.
Most sajnos olyan a helyzet, hogy mint derült égből villámcsapás szakítani akart velem, mert bunkó, önző, néha szemét módon viselkedtem és betelt nála a pohár, olyannyira, hogy azt mondta már nem érez irántam semmit. Beszélgetésünk vége felé elkezdtem beletörődni és akkor elsírta magát, hogy mutassam meg, hogy tudok változtatni. Azt mondta ad ennek az egésznek egy esélyt. 2 hét után látta rajtam, hogy változtattam a dolgokon, amiket kért és azt mondta, hogy ha ez így marad az neki tökéletes lesz. Sajnos előző este azt mondta, hogy nagyon szeretne újra szerelmes lenni belém, de akármennyire igyekszik, annyival távolabb kerül tőle. Hiába mondtam, hogy ez nem így működik, adjon időt magának. Szerintetek mitévő legyek? Én erre az egészre nem számítottam, vele terveztem mindent és összeroppanok lassan a teher alatt. Olyan, mintha a bíróságon állnék az ítéletre várva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!