Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most?
Sziasztok,
Elkeseredésemben írok nektek.
Jelenleg egy 8 éves kapcsolatban vagyok. Ebből immáron 3 éve távkapcsolatban, mivel a párom úgy döntött hogy az ország másik felén lévő egyetemen szeretni tanulni, munka mellett hogy sikeresebb legyen.
Felmondta az itteni állását, anno és hogy finnanszírozni tudja az ottani költségeket, munkát vállalt az iskola mellett egy esztergályos műhelyben napi 8 órában.. ( hétvégente szombaton kell csak egyetemre mennie, levelezőin van..)
Itt anno, irodában dolgozott. Most 2 hete munkahelyett váltott. Szerencsére talált kedvére való munkát végre egy irodában. Örülök is a sikerének de valaminek azért nem. Én anyagilag nem tehetem meg ugráljak. Szakácsként dolgozok. Én ezért mindig elvagyok mondva mindennek, hogy nem is szeretnék több lenni, és úgy érzem mocskosnak és szégyennek tartja az én foglalkozásom.
Nem volt soha felhőtlen a kapcsolat de többé - kevésbé megvoltunk.
Ezen a munkahelyen történt egy incidens az első napokban mikor odakerült:
Egyik reggel mikor ment be, a portán nem jutott tovább. Állt előtte egy autó. Elméletileg egy részeg nő betévedt a portára, és felvágta az erét a karján. A portás sokkos volt, integetett neki álljom meg így ő hívta a mentőt, mert a hr-es nő akinek az autója ott volt, szorította el a részeg nő karját. Kiértek a mentők, rendőrök. Elvitték a részeg nőt. A párom azt mondta a hr-es nőt kikisérte a mosdóba, mert sokkos állapotba volt és van azóta is.. adott neki zsebkendőt mert feltételezem ilyen helyen nincs papír törlő hogy megtisztítsák a kezét.. mindenesetre elméletileg nem hagyta magára, sírt.. rosszul volt. Ezt még elfogadom de azt nem hogy kimaradtak a munkából és órákat együtt töltöttek. Azóta folyamatosan telefonálgatnak és chatelnek. Ezt már szóvá tettem. Azt mondta tőlem megvan szokva rosszmájú vagyok és nem fog azért utálatos lenni velem mert nekem nem tetszik és ha folytatom ezt akkor szakít velem. Közben észrevettem azt is az ismerősei közé felvett még egy hölgyet, akit személyszerint tudom is ki az.
Anno az itteni munkahelye által sokszor utazott Ukrajnába. Az ottani hölgyet vette fel, igen ám, de ezzel a hölggyel még előttem szexelni összejártak. Ha azt mondom neki szeretem... nem válaszol. Nem reagál. Semmi se érdekli ami velem kapcsolatos mert folyton lehurrog ha elmondom nehéz napom volt,mert hogy én tehetek róla ezzel foglalkozok stb. Meg hogy őt úgy tanították a nőkkel tisztelettel bánjon de velem kutyául viselkedik és beszél. Segítsetek mert én ezt már nem bírom, egyszerűen ha azt mondom neki is hogy válasszon hogy most engem akar vagy őket akkor tuti őket válassza.
Minden nem normálisnak be vagyok állítva.
Velem lenne a baj?
N
Engedd el. Ebben ennyi volt volt. Vége. Feleslegesen eszed az ideget.
A pasid felreqúr és kész. A távkapcsolatoknak általában ez a sorsa.
Veled van, mert hagyod magad annak a semmirekellőnek lehordani és még hazudik is, egyáltalán nem tisztel és réges-rég csal, akivel csak lehet.
Vak vagy, naiv, reménykedsz miközben az egész "kapcsolat" arról szól, hogy neki mi jó.
Szedd össze magad és dobd ki! Inkább légy egyedül, mint egy ilyen idiotaval, aki még azt sem érdemli, hogy eszedbe jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!