Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó bók egy nőnek?
Figyelt kérdés
"Sajnos azóta sem lettél rondább"
Lehet találkozok egy nagyon rég nem látott nő ismerősömmel, akibe régen nagyon bele voltam zúgva, de szerintem nem tudta, meg már rég elfelejtette. Már házas.
Csak szeretném éreztetni vele hogy olyan szép mint az emlékeimben, de nem akarok nyomulós lenni...
2023. júl. 28. 14:14
11/17 anonim válasza:
Ez tökéletes, ha valakivel oltogatós haveri viszonyban voltatok, de ha az a célod, hogy levágja, hogy bejön neked és akarnál tőle valamit, akkor nem valami jó :D
12/17 anonim válasza:
"Bárcsak lennél bibircsókos, bazmeg!"
13/17 anonim válasza:
Apám, ez tökély, de még csiszoljunk rajta, hogy még jobb legyen: Inkább egy mukkot se szólj!
14/17 anonim válasza:
"Az a baj, hogy nem vagy elég csúnya!"-na, ez milyen?
15/17 anonim válasza:
Ilyet miért mond valaki? Cinikus és szánalmas.
16/17 anonim válasza:
Ez brutálisan gáz szerintem...
Egy ,, Semmit sem változtál,ugyanolyan szép vagy, mint annak idején!Persze kár, hogy valaki más gyönyorködik benned naponta" sokkal jobban hangzana,úgy vélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!