Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó bók egy nőnek?
Figyelt kérdés
"Sajnos azóta sem lettél rondább"
Lehet találkozok egy nagyon rég nem látott nő ismerősömmel, akibe régen nagyon bele voltam zúgva, de szerintem nem tudta, meg már rég elfelejtette. Már házas.
Csak szeretném éreztetni vele hogy olyan szép mint az emlékeimben, de nem akarok nyomulós lenni...
2023. júl. 28. 14:14
1/17 Noren1989 válasza:
Sértegetésnek pl kivàló.
Kifinomult ízlésre, jellemre vall.
2/17 anonim válasza:
Igazi úriember vagy, csak így tovább :")
3/17 anonim válasza:
Sajnos??? Ez olyan mintha sajnálnàd hogy nem lett ronda. Nagyon gáz
4/17 anonim válasza:
Nagyon gáz, egyáltalán nem bók. Miért nem lehet azt mondani, hogy jól nézel ki?
5/17 anonim válasza:
Ahhoz, hogy elriaszd tökéletes. 👍🥇👌
6/17 A kérdező kommentje:
Arra utalok a "sajnos"-al hogy ez nekem baj,mivel Ő házas...tudjátok, viccesen...
2023. júl. 28. 14:22
7/17 anonim válasza:
Ennek a normális megfelelője a következő:
"Pont olyan gyönyörű vagy, mint régen"
"Pont olyan gyönyörű vagy, mint emlékeztem"
stb
8/17 anonim válasza:
Ebből a mondatból egyetlen szó, a ronda fogja elérni a tudatát és nem fogja bóknak venni. Mondj neki inkább pozitív dolgot. De ha házas, akkor meg inkább ne is pazarold rá az energiáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!