Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy diplomás, szép, gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy diplomás, szép, gazdag nőnek miért pont egy csóró, szakiskolát végzett férfi kell?

Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 18:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Mert mondjuk normáliséknál az érzelmeket nem végzettségben, vagy anyagiakban mérik
2023. márc. 16. 18:03
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a kissebbségi komplexusodat ne a neten éld ki. Szép dolog az anonimitás, de kezdünk átesni a ló túloldalára.
 3/28 anonim ***** válasza:
39%
Anyakomplexus?
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Esetleg mert nem sznob.

Aki nem sznob az nem a végzettséget nézi, hanem azt, hogy a másik képes-e önállóan megélni, vannak-e céljai, mennyire lehet vele együtt meglenni a hétköznapokban, stb... Ezt egy szakmunkás is tudja teljesíteni, és persze egy csomó diplomás is elhasalhat ezen a szűrőn.

2023. márc. 16. 18:04
 5/28 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom, szerintem az a kapcsolat már eleve halálra van ítélve, ha a nő többet keres, mint a férfi.
2023. márc. 16. 18:04
 6/28 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen nincs mondjuk, de ok!
2023. márc. 16. 18:06
 7/28 anonim ***** válasza:
72%
Biztos kockahasa van
2023. márc. 16. 18:08
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek kapcsolatainak alapja a személyes vonzalom és az érzelmi kapcsolat. Az anyagi helyzet és a diploma nem feltétlenül jellemzi az egyén személyiségét vagy vonzerejét. Sok esetben az emberek hasonló érdeklődési körrel, értékrenddel és személyiséggel rendelkező partnert keresnek, aki számukra vonzó és megfelelő társ lehet az életben. A gazdagság és a diploma fontos lehet a társadalomban, de a személyes kapcsolatokban nem mindig az elsődleges szempontok. A döntés mindig a két ember közötti vonzalomra, szimpátiára és érzelmi kapcsolatra épül.
2023. márc. 16. 18:11
 9/28 anonim ***** válasza:
96%
Várkonyi Andreát mégis leszidják, hogy egy gázszerelő felesége lett!
2023. márc. 16. 18:15
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem aggodik mindenen,nem panikol,hanem lazan vesz dolgokat,turelmes,jo tarsasag,onzetlen,a leendo gyerekeknek biztos erzelmi hatteret ad,tarsasagban is megallja a helyet,sok paraszti esze van a szerelesekhet is meg a mindennspi eletben,fontosak szamara az en erdekeim is.

Annak idejen evekig voltam szingli. Barmikor az utamba kerulhetett volna diplomas ember,aki ezeket tudja. De nem jott ossze. Az emberi ertekek sokkal fontosabbak,mint a diploma vagy jo csaladi hatter.

Van korulottem diplomas jo csakadi hatteru,megis alkalmatlan parkapcsolatra. De nem veszi magan ezt eszre.

2023. márc. 16. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!