Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Iskolázatlan pasiként mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iskolázatlan pasiként mennyi esélyem van diplomás nőknél?

Figyelt kérdés

Otthagytam az iskolát már régen. Visszairatkoztam, és legutóbb estin, a 10. osztályt 4,2-es tanulmányi átlaggal végeztem el.

De megint kiíratkoztam, nem mentem vissza 11. osztályba.

2022. júl. 1. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Bármennyi. Ismerek olyan tanárnőt, aki a levelezős tanítványával kezdett ki.
2022. júl. 1. 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
5%
Kinézet számít. Ha jól nézel ki, akkor nagyon sok esélyed van. Illetve ne felejtsd, hogy sok olyan "diploma" van, ami vagy pénzzel vagy testtel lett összegereblyézve (l. Gábor Dénes, MÜTF vagy hogy hívják most, Kommunikációs főiskola, Kodolányi, jogi karon is gyakori...). Ezeken a helyeken végzettek többnyire exszakmunkásképzőben "érettségiztek" és bőven lehet, hogy sokkal okosabb vagy náluk.
2022. júl. 1. 19:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Igazából tervezek visszamenni lejárni a 11-12. osztályt, és leérettségizni (megvolt az oka, hogy kiíratkoztam...). De most jelenleg még középszintű végzettségem sincs.
2022. júl. 1. 19:44
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Pénzben is mernék veled fogadni, hogy a korábban említett "iskolákban" végzettek jelentős részénél okosabb/műveltebb/intelligensebb vagy.

2022. júl. 1. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
De miért akarsz diplomás nőt?
2022. júl. 1. 19:51
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Ismerősöm 18 éves srác csak szakmunkást végzett, de sportol, rendszeresen fut, focizik, jó teste van és ragadnak rá az idősebb tanult nők is.
2022. júl. 1. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Normális nőknek elvárás hogy férfinek legyen vmilyen szakmája, vagy érettségije :D
2022. júl. 1. 20:05
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Csak az a kérdés, miért diplomás nők között akarsz válogatni? :D
2022. júl. 1. 20:05
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen 10 osztályos csajokat könnyen találhatsz. Magadnak valót.
2022. júl. 1. 20:09
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Hat nekem diplomam még nincs, de 2 szakmám, különböző vizsgaim stb igen mert van rá igenyem.. Igenytelennel meg nem jönnék ossze.
2022. júl. 1. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!