Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolázatlan pasiként mennyi esélyem van diplomás nőknél?
Otthagytam az iskolát már régen. Visszairatkoztam, és legutóbb estin, a 10. osztályt 4,2-es tanulmányi átlaggal végeztem el.
De megint kiíratkoztam, nem mentem vissza 11. osztályba.
Attól függ mennyire vagy értelmes és nem akarod-e lehúzni a másikat, mert diplomája van.
Nekem a gondolkodásmód fontos és ha tetszik, ha nem, aki egyetemre jár, az kb rá van kényszerülve, hogy nyisson a világ felé és érdeklődjön, feldolgozzon különböző információkat, olyanokat is, amik nehezen emészthetőek és normálisan tud gondolkodni. Ezt nem nagyon tapasztalom olyanoktól, akik nem tanultak tovább, nem kell feltétlenül ehhez egyetem, de én is inkább diplomásokkal ismerkedek, mert az ad egy garanciát. Ez nyilván nem 100%-os, de nem is ott fogok keresgélni, ahol tudom, hogy kevésbé van olyan férfi, aki engem érdekelhet.
Ha értelmes vagy, akkor bárkit megfoghatsz, de miért pont diplomás nőt akarsz? Vagy van egy konkrét nő, aki tetszik? Milyen módon tudnál közeledni hozzá?
Mészáros Lölö-Várkonyi Andrea példája
Sok pénzzel.
Az attol függ, mennyot keresel!
De miert akarsz diplomás lányt? Miért nem jo a szontén 8 általánosos Erzsike? Miért a közgáz diplomás konyvelo anna kell?
A kérdés már nem aktuális.
Összejöttem egy olyan lánnyal, aki már lehet idén kezdi az egyetemet.
Ráadásul nagyon segítőkész, segít nekem tanulásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!