Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás, tanult férfiak, számotokra vonzó lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy presztízsszakmában dolgozó nő, pl orvos vagy jogász?2021. nov. 29. 12:55
2/10 anonim válasza:
Nagyonis. Szeretem az okos kismacskákat.
3/10 anonim válasza:
Már nem. Ha megtehetem, inkább kerülöm ezeket. Nem kell femináci, munkamániás, okoskodó nő.
4/10 anonim válasza:
nem. értsétek már meg h nem az érdekel minket mit dolgoztok meg mennyire erős, önálló, független akárkik vagytok hanem mit hoztok az életünkbe ami pozitiv.
5/10 anonim válasza:
Persze. Kifejezetten vonzó, ha egy nő értelmes, intelligens, van véleménye, céljai, érdeklődő és nyitott.
6/10 anonim válasza:
Nekem igen. Sőt nekem különösen akkor, ha érzem, hogy okosabb is nálam.
7/10 anonim válasza:
Orvosnál nem voltam gyerekkorom óta, de egy jogász-lánynak örülnék! Sokat segítene nekem.
Ha pedig félreteszem az önös érdekeimet, akkor teszek rá, hogy mivel foglalkozik szívem hölgye. A lényeg, hogy nyugalmam legyen mellette.
Az sem érdekel, ha kalauz a MÁV-nál.
8/10 anonim válasza:
nem vonzó, közömbös számomra
pont ugyanúgy értékelem, mint azt, aki Westendben eladó
10/10 BeefEater válasza:
A szakmája presztízse nem érdekel. Ha intelligens (szakmától függetlenül) az imponál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!