Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jó az ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az ha egy nőnek pasija van?

Figyelt kérdés
Leginkább nők válaszát várom minden korosztályból. Nekem férfiként egyértelmű, hogy miért jó ha barátnőm van, de fordítva nem tudom elképzelni mik azok a pozitívumok amelyek miatt egy nő szeretne magának társat.

2023. júl. 18. 19:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Hát azt én sem! 🤣🤣🤣

Viccen kívül, engem például ritkán fog meg bárki is. Viszont akkor, ha kölcsönös az érzés, az baromi jó...utána pedig, ahogy alakul az egész, maga az érzés, hogy összetartozunk, egy csapatként működünk, hogy megnevettetjük egymást...ilyesmi

2023. júl. 18. 19:48
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Velem konkrétan elhitette a sok film, hogy léteznek normális férfiak. Én már ugyanott vagyok, ahol te, nem értem, miért akarna bárki is férfit tartani otthon.
2023. júl. 18. 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
15%
Nem minden pasim olyan mint Te szerencsétlen
2023. júl. 18. 19:50
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére *****! Nem szerencsétlen. Bocs
2023. júl. 18. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
18%

"Miért jó az ha egy nőnek pasija van?"

milyen választ vársz? szerinted kik lógnak itt naphosszat? biztos azok, akik nagyon boldogok a párkapcsolatukban.

2023. júl. 18. 20:00
 6/18 anonim ***** válasza:
20%

"Én már ugyanott vagyok, ahol te, nem értem, miért akarna bárki is férfit tartani otthon."

a férfitársadalomnak is jobb nélküled. tartani a kiskutyát kell, vegyél egyet te is.

2023. júl. 18. 20:01
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél te kutyát. Miért kell mindig gondozást testálni a nőkre?
2023. júl. 18. 20:02
 8/18 anonim ***** válasza:
4%
#7 neked kéne, hogy az érzelmi szükségleteidet ne az anonim fórumokon való keserű gyűlölködés elégítse ki.
2023. júl. 18. 20:07
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, ez a hely 90 %-ban a megkeseredett emberek gyűjtője.
2023. júl. 18. 20:07
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem aztán nem kell kutya, pont azért, amiért pasi sem. Bánt téged, ha egy nő nem gondoz valamit? Ennyire?
2023. júl. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!