Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az ha egy nőnek pasija van?
Kár, hogy nem tartott ki legalább az egyik, ezek közül a komolyabb, mélyebb, odadóbb, szeretőbb és szexuálisan is izgalmas, szenvedélyes kapcsolatokból.
Talán legközelebb...
Nagyon érdekes amúgy, hogy mennyi minden van, amiről azt hisszük, hogy kell, de ha belegondolunk, mégsem.
Emlékszem, mikor fiatalabb voltam, akkor "fenyegettek" ezzel, hogy ha nem tudok főzni, nem vesz el senki, és 12 évesen ettől fostam. Hogy nem vesz el senki. 😅 Aztán pár év múlva rájöttem, hogy de minek kéne nekem egy plusz fő, akit el kell látnom? Miért ezzel a szöveggel van nekem eladva a házasság, vagy akár csak a kapcsolat? Mintha azt mondanám, dolgozhatsz, de minden forintot át kell adnod a munkáltatódnak... pont a munka értelme vész el.
Pont nemrég láttam egy csoportban, egy pasi rakta ki, hogy az a nő, akit majd elvesz, szőrtelenít, szop, és főz.
Tehát... csináljak dolgokat, amiket nem akarok csinálni... hogy csinálhassak dolgokat, amiket nem akarok csinálni. Bármi a téma, ez itt logikailag nekem széthullik. Kíváncsi vagyok, még mi ilyen dolog van az életben.
A nők is szeretik a biztos pontokat.
Nekem volt eléggé kalandos időszakom pasik terén, 1 ejszakasok, vagy pár alkalmasok, de egy idő után már nem esett jól. Kellett a kötődés, hogy kialakitsak egy normális kapcsolatot és felépítsek valamit az életemben. 25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!