Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy nőnek megdobogtatni a szívét és simogatni a lelkét?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 07:44
1/6 anonim válasza:
A barátnődről van szó vagy csak tetszik valaki? Milyen korosztály vagytok?
2/6 anonim válasza:
Jól kell kinézni és sokat kell költeni rá.
3/6 anonim válasza:
Az önzetlenkedvesség, odaadás az, hogy nem elvár a másiktól hanem úgy teszi a dolgát ahogy azt illik. Na ez szívdobogtató.
4/6 anonim válasza:
Az ismerkedős időszak elején lebetegedtem és karanténba kerültem, az azóta férjem naponta rendelt nekem a kedvenc kajáimból (hozzám szállíttatta) egy héten át, pedig alig ismert még. Nekem ez a törődés dobogtatta meg a szívemet.
5/6 A kérdező kommentje:
Negyvenes korosztály vagyunk. Neki van férje és gyereke, de nem célom elszakítani őket egymástól. Csak attól tartok, hogy az önzetlen kedveskedést félre fogja érteni. Igazából annyit szeretnék elérni, hogy ha találkozunk, akkor mindig mosolyogjon, és jó érzés töltse el.
2023. febr. 2. 10:42
6/6 anonim válasza:
Kedves 5-ös, 3-as vagyok. Semmi több nem kell, csak mosolygás és ha valamiben épp segíteni kell akkor csinálni és nem elfordulni. Kedvesség, kedvesség. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!