Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után untad meg azt a nőt/férfit, akinél úgy érezted, hogy jobban megdobogtatta a szíved, mint más?
Figyelt kérdés
Felnőttektől várnék választ :)
Szóval akár plátói, akár beteljesült.
De igazi szerelem. Meg lehet unni, vagy csak akkor megy tönkre, ha valami belerondít?
2021. ápr. 1. 00:45
1/12 anonim válasza:
2. párom iránt éreztem így, 2-3 év után kissé unalmas lett ugyan, (pár év múlva meg gondolom még inkább így lett volna) mivel kiismertük egymást. De ez nem jelenti azt, hogy másra vágytam volna, mert nagyon-nagyon szerettem őt.
A kapcsolatunk azért ment tönkre mert kívülről rombolták (a bunkó apja), és valószínűleg az exem nem szeretett annyira mint én őt, mert sikeres volt a szidásom.
2/12 A kérdező kommentje:
1- sajnálom, akkor ezek szerint nem volt kölcsönös . De mondjuk ha két év után már unalmasnak tartottad, valószínűleg mégsem ő lett volna a sírig tartó szerelem
2021. ápr. 1. 00:56
3/12 anonim válasza:
A férjem iránt éreztem így az elején. Az első komolyabb hullámvölgyünk most van 6 év után.
4/12 A kérdező kommentje:
3. Személy szerint ő vált unalmassá, vagy történt valami?
2021. ápr. 1. 01:10
5/12 anonim válasza:
Talán inkább azt mondanám, hogy eltávolodtunk. Elvesztettünk egy babát (a terhesség elég késői szakaszában) és annyira másképp dolgoztuk fel, hogy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. Részemről talán a csalódás a jó szó a megunás helyett, mert nem vágyom másra helyette, de rá sem.
6/12 A kérdező kommentje:
5. Oh, nagyon sajnálom a babátokat. Gondolom nem lövök félre, hogy téged jobban megérintett. Nem érné meg, hogy ezt mélyebben átrágjátok? Lehet ő másképp gyászol
2021. ápr. 1. 01:22
7/12 anonim válasza:
De, egészen biztosan így van és próbálkozunk is az átrágással. Szóval nem temetem még a házasságunkat, küzdünk, ezért is írtam először azt, hogy hullámvölgy.
8/12 A kérdező kommentje:
kitartás :)
2021. ápr. 1. 01:33
9/12 anonim válasza:
Mi másfél éve vagyunk házasok, előtte 5 évig jártunk, szóval már régóta együtt vagyunk, eddig még nem jött el olyan pont hogy ráuntam volna. Van egy dinamikája a kapcsolatunknak, olyan időszak amikor kicsit szociálisabbak vagyunk inkább barátok család stb. Aztán pár hónapig kb csak kettesben sülve főve. Így elég változatos az élet, plusz mi magunk is változunk az új élethelyzetekben és folyamatosan tart az ismerkedés úgy érzem. Remélem halálig kitart ez nálunk :)
10/12 anonim válasza:
Soha egyik párom sem untam meg. Ettől függetlenül mégis véget ért mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!