Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után untad meg azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után untad meg azt a nőt/férfit, akinél úgy érezted, hogy jobban megdobogtatta a szíved, mint más?

Figyelt kérdés

Felnőttektől várnék választ :)

Szóval akár plátói, akár beteljesült.

De igazi szerelem. Meg lehet unni, vagy csak akkor megy tönkre, ha valami belerondít?

2021. ápr. 1. 00:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Azért lett ilyen hamar unalmas, mert bár jó ember volt, nem volt semmi érdeklődési köre, sem hobbija, csak eljárt dolgozni, meg a haverokhoz. A beszédtémája kimerült annyiban, hogy mások élete és tervezgetés aminek a feléből nem lett semmi. Én pedig igényeltem volna mélyebb, igényesebb, tartalmasabb beszélgetéseket, véleménycserét is.

Ettől függetlenül elfogadtam, mert tudom, hogy nincs tökéletes ember. De most már mindegy, hiába dolgoztam ezen és változtattam én is.

2021. ápr. 1. 10:20
 12/12 A kérdező kommentje:

9. Ez nagyon cuki :)

10- Sajnálom :(

1. hidd el feleslegesen próbáltad volna elfogadni, mert igen, nincs tökéletes ember, de ha téged egy ilyen dolog, és mindegy milyen dolog ennyire zavar, akkor az nem működőképes.

Én ue vagyok. Mert szenvedély nélkül egy unalmas ember engem leszív Fel sem tudok rá nézni.

2021. ápr. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!