Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan exetek akit az igazinak gondoltatok és mai napig megdobogtatja a szívetek?
+1 az 1-esnek.
Szinte minden kapcsolatom bennem van és mindegyikről tudom, kit miért is szerettem. Sőt, van sok beteljesületlen szerelem is akik közül a legtöbbnek el sem mondtam soha, hogy mit érzek irántuk. Van akivel nem beszélünk évek óta de vagy csak úgy spontán valamiről eszembe jut, vagy véletlenül szóba kerül. Néha filózgatok rajta, hogy mi lehet velük.
Ha valakit nagyon szerettél, az sosem fog nyom nélkül eltűnni belülről.
Saját példa: Utolsó barátnőmmel 5 évig voltunk együtt, csúnya szakítással lett vége, azóta ha meglátna az utcán, szerintem egy kővel beverné a koponyám szó nélkül. De ha látok róla egy képet, vagy hallok róla, akkor azért eszembe jutnak a régi szép emlékek, elvégre mégis csak 5 év volt. Én is belegondolok ilyenkor, mi lett volna, ha pár dolgot másképp csinálunk, ha időben észrevesszük a problémákat.
Szóval nyom nélkül sosem fog eltűnni, és ez így helyes.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!