Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnál arra hogy a 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál arra hogy a 16 éves lányodnak egy 39 éves barátja van?

Figyelt kérdés

Eddig fél évig azt hazudtam hogy a barátom 19 éves. (mindenről kitaláltam sztorikat, féltem mivel a szüleim előítéletesek, félelemben nevelnek)

Ezek után bemutatnám, hagynám hogy beszélgess a fiúval. (A fiu teljesen normális rendes anyagi hatérrel rendelkezik, exe vele egykorú volt, nem szándékosan kislányokra bukik.) Elmondanám hogy szeretnék nála aludni,(mar lefeküdtünk egymással titokban) több időt szeretnék vele tölteni.

Megkérdőjelezhetetlenül szeretjük egymást, semmiképp sem tagitunk.

2023. júl. 27. 21:26
 71/96 anonim válasza:
78%
70-es én vagyok a 62es. Köszi, de nem tettem fel kérdést amire válaszolni kéne és nem kértem tanácsot. Nem ismersz engem, a barátomat sem a családomat. Ezen az oldalon nagyon nem díjazzák az emberek a nagy korkülönbségeket amivel nincs is gond, de a másik bizalmát ne akarjátok elvenni. Sok példát tudnék mondani pl. legjobb barátnőm anyukájának mindig idősebb barátai vannak. Ma van 4 éve boldog házasságban. Elfogadhatatlan igaz? Puskás Peti és Dallos Bogi? Kordás Gyuribácsiék? Ha nem lennének híresek akkor is példa értékű pár lennének vagy inkább Klári bolond Gyuri meg csak kihasználja? Na ugye. Részemről ott vége a beszélgetésnek. Kérdező te pedig csinálj mindent úgy, ahogy helyesnek látsz. Itt nem fogsz tőlük segítséget/választ kapni
2023. júl. 29. 15:45
 72/96 anonim ***** válasza:
66%
#71 Nem is hozzád beszéltem, hanem úgy általánosságban. a te kommentedhez csak egy megállapítást fűztem. Ötödikben majd tanultok szöveget értelmezni, ne aggódj.
2023. júl. 29. 15:53
 73/96 A kérdező kommentje:

En nem veszem támadásnak emberek, annak semmi köze ehhez.

Én eddig esküszöm nem gondoltam volna hogy az ennyire lecsúszott emberek így ki tudják forgatni más ember szavait.

Legalább egy, csak egy ember értse meg hogy ha valamiről nem tudunk semmit nem kezdünk el beszélni róla. Mint ahogy aki nem ért a politikához nem kezdi el magyarázni miert rossz a Miniszterelnok éppen most, úgy hogy közbe nem tudja miket csinál stb.

2023. júl. 29. 16:36
 74/96 anonim ***** válasza:
100%

Legalább annyi eszetek legyen,hogy védekeztek!

Ne tegye tönkre még jobban az életed!

2023. júl. 29. 17:04
 75/96 A kérdező kommentje:

Éppen hogy megjavitja éppen az életemet. De úgy emlékszem pont az imént mondtam hogy erre nincs szükségem.

71. Köszönöm, van még egy kis reményem az emberekben.

2023. júl. 29. 17:31
 76/96 anonim ***** válasza:
80%
Szóval te 19 évesen támogatod, hogy egy őrült vezesse az országot. Ennek tudatában már érthető hogy egy beteg állattal vagy együtt. Dugás helyett olvasgatnod kéne. Pár év múlva meg kiírhatod hogy felcsinált majd lelépett a bácsi, mi legyen most.
2023. júl. 29. 22:43
 77/96 A kérdező kommentje:

Na magyarázd el nekem hol írtam ilyet.

Engedd meg hogy megkérdeztem, normális vagy?

Kezd leesni hogy az előzőek semmilyen szokiforgatási képességgel nem rendelkeztek hozzád képest.

Azt meg majd en eldontom mit csinálok, mivel neked semmi közöd hozzá.

Ilyen meg nem fog megtörténni, sajnálom hogy elrontom a kedved, mivel sajnos nem ismered nem tudhatod mit érez irántam.

De azért ne legyél elkeseredve, talán valamikor téged is szeretni fog valaki.:)

2023. júl. 30. 07:10
 78/96 anonim ***** válasza:
66%
Aki kritizálja a vállalhatatlan miniszterelnökünket, az képben a politikával. Azt érzi irántad, hogy szeret meghágni, mivel ha felnőtt nők szóba se állnak vele, akkor egy kislány is jobb mint a semmi. Kösz, engem nagyon sokan szeretnek, talán ezért se kúrogatok gyerekeket.
2023. júl. 30. 12:50
 79/96 A kérdező kommentje:

Tényleg és megkerdezted ezt tőle, ismered, beszéltél valaha vele, vagy csak kitalaltad ezt az okos kis fejedben és úgy döntöttél hogy ez így van, bármilyen alátámasztás nélkül? Szánalmas vagy, nem is értelek.

Uh komolyan mondod? Biztos vagyok benne hogy a hozzád hasonlókat beszéli ki az összes olyan ember akikről azt hiszik "szeretik" őket.

Bár egy kis igazság van abban amit irtál, valóban szeret "meghágni" is. Csak hogy örülj, hogy adok egy kis igazat, most jobb?:)

2023. júl. 30. 13:13
 80/96 anonim ***** válasza:
68%
Azt szokás kibeszélni, aki okot ad rá, például gyerekeket kúr, de nekem nincsenek ilyen szokásaim.
2023. júl. 30. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!