Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnál arra hogy a 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál arra hogy a 16 éves lányodnak egy 39 éves barátja van?

Figyelt kérdés

Eddig fél évig azt hazudtam hogy a barátom 19 éves. (mindenről kitaláltam sztorikat, féltem mivel a szüleim előítéletesek, félelemben nevelnek)

Ezek után bemutatnám, hagynám hogy beszélgess a fiúval. (A fiu teljesen normális rendes anyagi hatérrel rendelkezik, exe vele egykorú volt, nem szándékosan kislányokra bukik.) Elmondanám hogy szeretnék nála aludni,(mar lefeküdtünk egymással titokban) több időt szeretnék vele tölteni.

Megkérdőjelezhetetlenül szeretjük egymást, semmiképp sem tagitunk.

2023. júl. 27. 21:26
 51/96 A kérdező kommentje:

48,

Nem, sajnos nem érted.

Az hogy megunom, begyepesedek mellette még egész jó érv (a többivel egyikkel sem értek egyet, mindnek megvan az oka) de sajnos (vagynemsajnos) tudom hogy a szüleim között is körülbelül ennyi a korkülönbség (anyukám 45, apukám 67) és 27 éve eggyutt vannak töretlenül és apukám tartja a tempót így ettől kicsit sem tartok:))

2023. júl. 28. 16:17
 52/96 anonim ***** válasza:
91%

Akkor meg mit vergődsz, hogy nem értik meg? Meg minek kéred idegenek veleményét, ha te jobban tudod, és egyébként is ez a családi norma nálatok?

Hajrá, vállaljátok fel, majd apád ad tanácsot a pasidnak, hogyan tartsa veled a tempót, hiszen van tapasztalata.

2023. júl. 28. 16:52
 53/96 anonim ***** válasza:
100%

Látom hogy mi a helyzet, legbelül te is tudod hogy ez működésképtelen és elég taszító dolog, de mi szép szóval alátámasztottuk ezt de te nem akarsz hallgatni a szép szóra.

Ahogy az előbb is mondtam saját kárán tanul az ember

2023. júl. 28. 16:55
 54/96 anonim ***** válasza:
75%
Kieli a beteg hajlamait rajtad szexualisan.. ha neked jo ez ..
2023. júl. 28. 17:45
 55/96 A kérdező kommentje:
54.Bocsi honnan tudod milyen a szexuális életünk? :D
2023. júl. 28. 18:08
 56/96 anonim ***** válasza:
100%

Kiírtad a kérdést, hogy más hogy reagálna. Leírták az emberek a véleményüket. Ezt kérdezted. Akkor most fogadd már el, hogy nem azt olvasod, amit hallani akartál! Aztán még magyarázgatod oldalakon keresztül, hogy az emberek azt mondják vissza, amit akarsz!

Tőlem aztán ne mondd el a szüleidnek... Úgysem értenék meg. már csak 2 év, és leléphetsz...

A pasitól meg rohadtul nem nagy teljesítmény, hogy elutazik hozzád. Miért ne tenné meg? Életében nem lenne több lehetősége 16 évessel kefélni meg eljátszani a nagy kapcsolatot. Örüljön a rohadt nagy mákjának. Nehogy még neked legyen lelkiismeretfurdalásod! :D Ha idősebb lennél, tudnád, hogy nincs abban senki, ha valaki utazik kicsit a párjáért... De persze, magasztald az egekig. Mekkora férfi!

2023. júl. 28. 18:10
 57/96 anonim ***** válasza:
10%
Neki egy feszes tini punci vagy.. a ferfi is sokszor megzavarodik es a szexualis vagyat keveri a szerelemmel, egy 16 eves lany eseten lehet engem is megmergezne a tini punci ize.
2023. júl. 28. 18:22
 58/96 A kérdező kommentje:

Nem látom hol kértem véleményt. Azt kérdeztem ki hogy reagálna, hogy kezelné ezt. Erre a kérdésre kb 6-en válaszoltak. Mindenki más jött az elettapaszgalataival kéretlenül, ismeretlenül. Keveritek a szezont a fazonnal.

Utolsóra nem is reagalnek.

Egyebkent mi van akkor ha én ezt is értékelem hogy utazik értem? Probléma? Nekem sokat jelent hiszen az előző kapcsolatokban meg erre sem volt képes az illető. Ezert becsülöm ezt jobban. Látjátok erről beszélek, a helyzetről mit sem tudtok, kivéve amiket mondtam, de okoskodni mindenki tud. Esetleg valamelyikőtök mar a személyiségünket is jobban ismeri? :D

2023. júl. 28. 19:15
 59/96 anonim ***** válasza:
75%

Úgy, hogy 15 évesen jöttél össze vele, mégis hány komoly kapcsolatod volt előtte, amiből ilyen nagy tapasztalatot szereztél...?

Jóistengyerele... 🤦🏼‍♀️

2023. júl. 28. 22:30
 60/96 A kérdező kommentje:

Hol beszéltem nagy tapasztalatokról?

Annyit mondtam hogy az előzőekben utazni sem voltak értem képesek.

Honnan szülted ezt a kommented?

2023. júl. 29. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!