Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnál arra hogy a 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál arra hogy a 16 éves lányodnak egy 39 éves barátja van?

Figyelt kérdés

Eddig fél évig azt hazudtam hogy a barátom 19 éves. (mindenről kitaláltam sztorikat, féltem mivel a szüleim előítéletesek, félelemben nevelnek)

Ezek után bemutatnám, hagynám hogy beszélgess a fiúval. (A fiu teljesen normális rendes anyagi hatérrel rendelkezik, exe vele egykorú volt, nem szándékosan kislányokra bukik.) Elmondanám hogy szeretnék nála aludni,(mar lefeküdtünk egymással titokban) több időt szeretnék vele tölteni.

Megkérdőjelezhetetlenül szeretjük egymást, semmiképp sem tagitunk.

2023. júl. 27. 21:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
69%
Kamu a kérdés szerintem is.
2023. aug. 29. 14:19
 92/96 anonim ***** válasza:
12%

Ha meg igaz, akkor a 37-es jól írta:

"Majd ha felcsinál muszáj lesz bemutatni a leendő apukát úgyis.😂"

Ha 🤰 vagy, akkor tessék tudatni a szülőkkel, hogy kitől. Sok sikert!

2023. aug. 29. 14:25
 93/96 A kérdező kommentje:

A szulok max akkor tudjak meg amikor már leszek egy pár hónapos.

Tesztet csinálni fogok természetesen.

Abortuszt azért nem mivel sok a veszélye és annyira nem vészes a helyzet hogy ezt tegyem.

A paromhoz koltozok kb másfél hónap múlva a jövőnket közösen tervezzük a babának mindene meglenne, csak ezt egy másfél év mulvara vagy később terveztük volna.

Férfi meg nem vagyok egyelőre a kérdés azóta sem kamu, bármivel is alá tudnám támasztani.

2023. aug. 29. 20:42
 94/96 anonim ***** válasza:
27%
93. Fuj
2023. aug. 29. 21:20
 95/96 A kérdező kommentje:

Na milyen resze?

Az hogy én már az életemet tervezem és ilyen módon?

2023. aug. 29. 21:44
 96/96 A kérdező kommentje:
Elmondtam a szüleimnek, vagyis egy incidens miatt kiderült. Elfogadták, teljesen jól kijönnek egymással és végre titkolózni sem kell. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm a biztatasokat, szerintem segítettek.
2023. szept. 17. 10:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!