Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnál arra hogy a 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál arra hogy a 16 éves lányodnak egy 39 éves barátja van?

Figyelt kérdés

Eddig fél évig azt hazudtam hogy a barátom 19 éves. (mindenről kitaláltam sztorikat, féltem mivel a szüleim előítéletesek, félelemben nevelnek)

Ezek után bemutatnám, hagynám hogy beszélgess a fiúval. (A fiu teljesen normális rendes anyagi hatérrel rendelkezik, exe vele egykorú volt, nem szándékosan kislányokra bukik.) Elmondanám hogy szeretnék nála aludni,(mar lefeküdtünk egymással titokban) több időt szeretnék vele tölteni.

Megkérdőjelezhetetlenül szeretjük egymást, semmiképp sem tagitunk.

2023. júl. 27. 21:26
 31/96 anonim ***** válasza:
50%

A férfikéd nem csak megb@szni akar, ne légy már ilyen egyszerű! 😂

A férfikédnek kell az, hogy valaki

2023. júl. 28. 10:03
 32/96 anonim ***** válasza:
67%

legyen vele és mivel más nem akad, mert szerinte a vele egyidős nők öregek már, neki a fiatalabb lányok tetszenek ezért kiválasztott 16 éves kislányt!

De nyugodtan légy veel együtt, majd rájössz, hogy mindaz amit írtunk az igaz.

A féltékenységtől fogva, hogy majd nem akar engedni, nem tetszik neki hogyan öltözöl, nem lesz midig jó szex, mert gondjai lesznek stbstb.

Most meg persze, hogy nem féltékeny, most még tart a rózsaszín köd, de ha leülepszik és lesztek már együtt vagy 2, 3 evet majd megtudod.

Majd jusson eszedbe ez az oldal, ahol mindenki jót akart neked hiszen még nagyon fiatal vagy, egy gyerek vagy.

Jó sok szenvedést, ha neked az kell. -. -"

2023. júl. 28. 10:07
 33/96 anonim ***** válasza:
18%
Ha lenne lányom, egészséges embert próbálnék nevelni belőle, azok meg úgyse pasiznak 16 évesen.
2023. júl. 28. 11:13
 34/96 anonim ***** válasza:
22%
Rengeteg.. Gondolom kinyalja a seggedet es meg vesz neked mindent. A pénzel manipulal es azzal o mar joval tapasztaltabb az eletben mint td.
2023. júl. 28. 11:18
 35/96 anonim ***** válasza:
29%
32. Hagyd csak, a kérdező kívánja a fájást! Nem kell megmenteni senkit a sorsa elől. 16 évesen ő már akkora tapasztalattal bír. 16 év....Jézusom... hagyni kell, proli, lecsúszott idegbeteg nőket mindig kitermel a társadalom. Nekem az ilyen 16 éves neveletlen lányokról a buszsofőrök jutnak az eszembe. Ő náluk volt divat régebben hogy 40 éves sofőrükre buktak a 15 éves lányok, ők meg minden esetben ki is használták őket. Ma meg ott vannak 40 évesen 3 gyerekkel az árok szélén. Anno nekik is akkora pofájuk volt, elköltöztek otthonról, összeálltak a hős lovagjukkal, akik az apjuk lehetettek volna bőven. Áhhhh, tragikomédia, de csak hajrá! Én támogatom, jobb ha a liszt mihamarabb elválik a korpától.
2023. júl. 28. 11:29
 36/96 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Nem mondom el anyukámnak ugyerzem.

Lett volna lehetősége vele egykorú nőknél is, direkt leírtam az elején hogy eddig vele egykorú barátnője volt (tehát nem bukik direktbe a 16 éves kislányokra).

De nem ismétlem önmagam köszönöm a tanácsokat meg a hozzászólásokat. Az életemet en eldontom tehát aki még kommentelni szeretne az a kérdésre legyen szíves válaszolni.

2023. júl. 28. 13:15
 37/96 anonim ***** válasza:
71%

Majd ha felcsinál muszáj lesz bemutatni a leendő apukát úgyis.😂

"Az életemet en eldontom" de azért a döntésed következményeit már nem vagy képes átélni:

"Nem mondom el anyukámnak ugyerzem."

Innen is látni mekkora gyerek vagy még! 😂

(Habar lehet trollocska vagy!)

2023. júl. 28. 13:22
 38/96 A kérdező kommentje:

Egyebkent nem gondolom hogy 20,30, 40 évesek tudnak úgy tanácsokat adni hogy nem ismernek engem, a családom, a párom, az anyukáját, egyáltalán a helyzetet mert ők már felnőtt, tapasztalt, okos emberek.

Ez a baj a mostani felnőttekkel, állandóan a fiatalabb generációk szidja az összes miközben ők mutattak példát, ok neveltek, és készítettek elő a földet a következő generációnak. Kicsit nézzétek néha magától a hogy mi alapján itelkeztek felvettem, vagy bárki más felett? Mit tudtok rólam? Hogy milyen a személyiségem? Meg csak azt se mondhatjatok hogy az írásom alapján mert nem tudhatjatok ezt ki írta, vagy hogy mással hogy beszélek.

Hogy mertek betegnek, bolondnak nevezni valakit úgy hogy nem ismeritek? Mert szeret valakit?

Nem tudjátok mit érez, ahogy azt se hogy én. Meg se próbáljátok megérteni, vagy felfogni mit értünk, mi a helyzet. Egy egyszerű kérdés tettem fel, és rengetegen úgy osztjak az észt mintha kétszer álltak volna sorba amikor osztották. Teljesen felesleges mivel nem tudtok semmit, én pedig csak egy kérdést tettem fel, amire választ várok/vártam. És ennek semmi köze a ti tapasztalaitokhoz és a véleményekhez. Hogy reagalnatok? Ez a kérdés. Ha mind olyan felnőttek vagytok (és okosak) miért van az hogy erre a kérdésre a 31 kommentbol kb 4 válaszolt?

Miért itelkeztek más felett?

Jah tudom, felnőttek vagytok.

Na és a legtöbben azzal fogtok jönni hogy hogy beszélhet így egy 16 éves kis semmirekellő.

A válasz egyszerű; mert megtehetem. És nem, nem tiszteletlen azok után amiket írtatok. És engem kicsit sem érdekel mennyire tapasztaltak vagytok. De egyikotok sem vitte annyira hogy ne egy szenny oldalon valaszolgasson egy 16 éves semmirekellő kérdésére.

2023. júl. 28. 13:31
 39/96 A kérdező kommentje:
37. Meg vicces is lenne ha lenne időm trollkodni, de egyelőre van jobb dolgom is.:D
2023. júl. 28. 13:35
 40/96 anonim ***** válasza:
62%

Mégis a szenny oldalon tettél fel kérdést! 🤡

Nekem teljesen tök mindegy, hogy mi lesz veled, hidd el, csak legalább annyi eszed legyen, hogy gyereket nem csináltatsz vele!

Te vagy az, aki hazudik a szüleinek, mert fél, hogy mit szólnak ahhoz, hogy 39 éves férfival vagy együtt!

Szerelmesek vagytok és nem vállaljátok fel. Ez mióta szerelem?

16 éves gyerek vagy, akinek olyan a pofája, mint a Bécsi kapu, másokra mutogat miközben be van szarva a szülei reakciójától.

A te szüleid igazából le se szarnak és híres pároddal és az anyjával töltenéd be a szeretetéhséged, ők meg kihasználják. Ajándékokkal lepnek el, mert neked az jelenti a szerelmet/szeretetet/törődést. De még a hülye is tudja, hogy a szerelem/szeretet/törődés nem(csak) abban mérhető!

A párod mondja, hogy elégedetlen a helyzettel, hogy nem lehettek együtt úgy mint kellene? Ha nem mondja drága kislány neki tényleg mindegy, neki csak az a lényeg, hogy megkúr azt kész.

Majd meglátod évek múlva/hónapok múlva, hogy mindenkinek aki írt neked igaza van! Majd gyere ide vissza és olvasd el a válaszokat és vágd a fejedet a falba, hogy a gyerekességed, durcizásod és, hogy te felnőttet játszol hova jutottál: TÖNKRE FOGJA TENNI AZ ÉLETED!🤡

2023. júl. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!