Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrúgnàtok az életeteket egy szerelem miatt? Vagy ha nem akkor hogyan felejtitek el a màsikat?
Ezt utoljara 16 évesen éreztem,pròbàltam magamban elnyomni, hogy nem szabad nem tisztességes meg elterelni a figyelmem, munkàba menekülni de nem bírom. Csak rà gondolok màr a pàrommal alig vagyok képes lenni mert mindig ö jut eszembe gyötör ez az egész.
😭😭😭 aki volt hasonlò helyzetben írjon akàr privàtban is.
35 vagyok a pàrom 40 a màsik férfi 33.
Nyilvàn mikor összejöttem vele nem ez volt a helyzet kedves 5-ös...
Sajnos sok minden összeköt vele màr... Emberileg is anyagilag is mindenhogyan is összeforrt az èletünk. De éppen ezért nem akarom megcsalni se ...mert kaptam olyan tanàcsot is màr, hogy a màsikkal töltsek egy éjszakàt utàna lenyugszok lehet.
De ezt nem akarom megtenni...csak hàt a gondolatok, hogy minden percben rà gondolok nem egyszerü.
13as épp ezt írtam megpròbàltam uralni az èrzéseimet màssal elfoglalni magam stb de nem megy.
Az èlet màs területén ès a munkàmban is racionàlis ember vagyok de itt nembírok az lenni szinte kínoz az èrzés, hogy mennyire kell nekem.
Miért lenne délibàb? Azèrt nincs köztünk semmi mert nem akarom megcsalni vele a pàrom, nem azért mert nem kellenèk neki.
Talàn mèg az is jobb lenne azt megemészteni mint ezt, hogy lehetne de nem lehet mégsem.
Aki nem érezte élte àt ezt az nem is ért meg engem sem. Anno én is racionàlisan néztem ezeket titokban nevettem... Nah most fordult a kocka nevethetek magamon szerelmes bolond xd
Ennyi megkeseredett embert! Délibáb, meg ugyanolyan lenne... Hát, elég sz@r lehet nektek, ha minden kapcsolatotok ugyanolyan. Nekem volt pár és mégse volt 2 egyforma. Végképp nem lesz mind olyan, mint a nagy szerelem, amiből csak egy, max kettő van. Pontozzátok le ezt is🤪
9 tisztelem őt, főleg a munkásságát, sok szaron ment keresztül és maradandó nyomva van a tetteinek és munkásságának a mai napig.. de azt is remélem tudod, hogy ez nem egészséges ami a saját magánéletet illeti.
Nem lehetett gyereke, és többek között az emiatt érzett bűntudata, amit érzett is nagy valószínűséggel közrejátszott abban, hogy eltűrte a férje lealacsonyító magatartását.. Az ilyesmi viselkedésnek, magatartásnak általában prózaibb oka van, nem kell az ilyen szintű önmarcangolást “felemelni”. Épp elég fájdalom, hogy az ember nem képes emiatt saját magát kellően értékelni, és emiatt olyat is eltűr, amit valószínűleg nem kellene, nem még ideológiát is tenni mögé….
#19!De honnan tudod, hogy a kérdező mit tud az emberről? Egy szót se írt arról, honnan ismeri vagy milyen kapcsolatban vannak.
Ami engem illet, én már túlvagyok ezeken. Nagy szerelmeken is, kicsin is meg semmilyenen is.😁 Soha nem ismerkedtem interneten és igen, pont azért, amit írsz. Sose akartam mindenáron pasit, mert alapvetően szeretek egyedül lenni, fontos a szabadságom. Kapcsolatom akkor volt, ha spontán úgy alakultak a dolgok és jött a szerelem. Valóban, az személyesen jön. Interneten viszont nincsenek hormonok, tehát az ég világon semmi nem motiválna arra, hogy találkozzam azzal az emberrel. Lehet felszínesnek nevezni, de nekem fontos a külső. Ha nem tetszik (márpedig a férfiak 99,99százaléka nem tetszik), nem találkozom vele direktben, mert időpocsékolásnak tartom. Ugye, az az alaphelyzet, hogy jól érzem magam egyedül, tehát nem akarok otthonra senkit. Szürreális lenne találkozni valakivel, akit nem akarok otthonra, hisz nem is tetszik, meg nem is hiányzik senki. Azt az időt inkább szánhatom olyasmire, amit BIZTOS élvezni fogok. (Vagy ha élvezni nem, de legalább hasznos.) Lehet, hogy az illető egy nagyon értékes ember, de nem fog kiderülni.
Ha viszont offline találkozol valakivel, a hormonjaid befolyásolnak, miért olyan egyértelmű, hogy csak szexuálisan vonzódsz hozzá és kizárólag csak értéktelen ember lehet? Ugyanúgy megtörténhet, hogy "az Isten is egymásnak teremtett titeket."Sőt! Én abban hiszek, hogy nem azt az embert kell megtalálni, akivel együtt tudsz élni, hanem, aki nélkül nem.
De most nem rólam van szó, hanem a kérdezőről, csak elkanyarodtunk. A jelenlegi párjával együtt tud élni, azt már tudjuk, de ilyen sok van. Azt viszont nem tudhatjuk, vágya tárgya-e az, aki nélkül nem.
Nem tudjuk köti -e bármi a jelenlegi párjához azon kívül, hogy eddig vele élt. De ha nem, miért ne akarhatná megtudni. Van még vagy 40 éve. Most sose éljen szerelemben, csak mert gyáva? Persze, dönthet így is, de az az ő döntése. Ő viszont minket kérdezett, hogy döntenénk. Én leírtam.
Ja, bocs, nem is nekem írtad, csak most vettem észre 😂Mindegy, már nem törlöm ki, annyit dolgoztam rajta😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!