Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek honnan tűnik fel, hogy a férfi kollégátok szerelmes belétek, akar tőletek valamit?
Az a baj, hogy sehogy.
Mármint, ha engem is érdekel. Ha nem, akkor feltűnik, de akkor meg nem akarnám.
Hát szerelmesek nem szoktak szerintem lenni, mert ahhoz azért jó esetben sok beszélgetés, interakció kell, de egyszer volt egy elmeháborodott kollégám, aki haverból átment zaklatóba, az feltűnt :D
Az, hogy tetszem-e valakinek, általában akkor tűnik fel, ha én is nyitok felé mert nekem is tetszik, akik szimpik nekem, azokkal keresem a kontaktust, de nem tudok konkrétumokat mondani, 2x randiztam kollégával, igazából így alakult magától idővel. Beszélgetni kell a másikkal, nem olyanokon agyalni, hogy ma így nézett rám, tegnap segített x feladatban, stb.
Volt, hogy észre vettem, össze is jöttünk...
Jelenleg nem tudok ilyesmiről.
Valamit akart, de az nem szerelem volt :")
Messengeren kérdezgette, hogy sz.pok, mit szeretek az ágyban. Tudta, hogy szerelmes vagyok belé, aztán egyszercsak felmondtam, és vége szakadt a rémálomnak :")
munkahelyen necces...nagyon kellemetlenül kínosan is végződhet ha nem úgy van, vagy összejönnek de vége lesz...együtt dolgozni utána nem valami kellemes dolog.
Szóval, jobb ha nagyon hátulról indít az ember, kávézzanak együtt, beszélgessenek, hogy kinek milyen kapcsolata volt eddig, kinek mik az igényei egy kapcsolatot illetően, idővel jöhet, hogy kinek milyen az ideálja mondjuk...
Lehet beszélgetni a szabadidő töltésről....
Lassan rá lehet jönni h totál közömbös a másik, vagy benne lenne e....
Vagy egy idő után kitalálni valami programot és megkérdezni lenne e kedve elmenni...
Ha a szerelmi életemről kérdezget. Aki nem akar tőlem semmit, az nem kíváncsi rá. Akinek tetszem, az pedig így puhatolózik, hogy van-e esélye: szingli vagyok-e, mik a preferenciáim, randizgatok-e éppen stb.
Ezen felül nyilván keresi a társaságomat, sokat beszélget, próbál a kedvemben járni, segíteni. De önmagában ez lehet egy jófej kolléga is, aki csak barátkozni akar. Ha van kapcsolata és szépen beszél a párjáról, akkor tényleg csak barátként kedvel. Amint elkezd panaszkodni róla, az intő jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!