Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 éve vagyok együtt a párommal. 2 hónapja költöztünk össze albérletbe. Régebben is voltak problémák a parkapcsolatunkban. Azt hiszem masba vagyok szerelmes, mit tegyek?3
24 éves vagyok és a kapcsolatomban voltak problémák régebben is amik gyakran újra visszatérnek mar sokat beszéltünk erről a párommal próbáltuk külön is. Az a helyzet hogy ő az első szerelmem és szeretnem mint embert kötődöm hozza de nem vagyok mar bele szerelmes.
Már hosszú évek óta ismerek egy
Férfit akivel nagyon sokat beszélek és találkozok mint barát. Ő is érez valamit irántam évek óta és én is iránta. Soha nem volt közöttünk semmi, mert tudom hogy ez a paromnak mennyire rosszul esne nem akarom bántani de olyan nehéz ez számomra .
Nem tudom hogy megérne e meg húzni a kapcsolatomat mert egy nagyon jó ember van mellettem csak tudom hogy ezzel bántom ot. Sokat bántott ő is engem,
Nem mindig volt hűséges . Csak tanácstalan vagyok mert nem akarok boldogtalan lenni de felek ha mással nem működne. Annyira osszenottunk ennyi idő alatt együtt nőttünk fel. Rosszul érzem magam amiért ilyen vagyok ….. kérlek ne bántsátok mert bántom magam miatta eleget nagyon szomorú vagyok
Ennek szakítás a vége így is-úgy is.
Csak magatokat szenvedteted ha még ebben a kapcsolatban maradsz.
Ha jelenleg a másikkal nem működne, akkor is felnőtt ember vagy és tudsz élni egyedül is.
A párkapcsolat függőségen meg dolgozni kell, mert nem jó dolog.
Talán nem kellene magadnak és neki is hazudni!
Szakíts, legyél gerinces vele!
Ez csak az utolsó public siránkozásod, mielőtt szakítasz.
Nem is értem ezeket a kérdéseket tényleg. Annyira egyértelmű, hogy lejárt a kapcsolat szavatossága, csak félsz, hogy jaj milesz ha nem leszek mindig boldog... Simán lehet hogy ezután évekig szingli leszel és nem találod a szerelmet. ÉS? Még sok mindent tartogat az élet. Nyilvánvalóan szakítani fogsz és próbálkozol majd mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!