Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már úgy, hogy aki kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy, hogy aki kicsit szebben nézett ràtok abba szerelmesek lettetek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, még nem volt baràtnőm, és már nagyon vàgyom egyre. Jelenleg úgy érzem, aki kicsit szebben néz ràm, màr szerelmes is leszek belé, persze aki tetszik is. Ti is voltatok így? hogy sikerült így párt talàlni?
2023. júl. 19. 00:07
 1/7 anonim válasza:
80%
nekem ennél több kell hogy beleszeressek valakibe
2023. júl. 19. 01:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyílvàn nem mély érzelmekről van szó, mert ismeretlenül nem is lehet, max tettszés. De ha meglàtok egy lànyt aki tetszik, akkor 1 hétig rà gondolok, aztàn elmúlik, és jön a másik
2023. júl. 19. 02:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretethiányod van
2023. júl. 19. 05:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sokakkal van így amúgy
2023. júl. 19. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
"még nem volt baràtnőm, és már nagyon vàgyom egyre" - Emiatt van ez, de ezt amúgy kérdezted már korábban.
2023. júl. 19. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
A 2-es kommenteddel egyet értek, én is így vagyok vele. Ha nincs mi fenntartsa az érdeklődést akkor elkerülhetetlen. Jelenleg is ebben vagyok, bejelöltem a srácot, de úgy érzem csak egy vagyok az 50-100 jelölés között.
2023. júl. 19. 17:06
 7/7 A kérdező kommentje:
5-ös, nem tudom miről beszélsz, most regisztráltam nemrég, ez a 3. kérdés amit kiírtam kb.
2023. júl. 20. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!