Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, név nélkül, katolikus papként voltatok màr szerelmesek, mi történt? Vagy lànyok, volt màr ilyen veletek?
Nem hiszem, hogy túl sok katolikus papnak van ideje gyakori kérdéseket olvasgatni...
Én amúgy ismerek olyan katolikus papot, aki már úgy 15-20 éve eléggé szerelmes a feleségébe. Görögkatolikusok. :))
Múltkor már leírtam egy másik kérdéshez.
16 voltam, mikor anyámék kitalálták, hogy a 2 éves húgommal együtt legyek megkeresztelve. Másik városban, ahol apu dolgozott, volt egy fiatal, buzgó pap, aki elvállalta. Az volt a feltétele, hogy rendszeresen járok hozzá hittanra. Igazából a Bibliáról sok újat nem mondott, inkább beszélgettünk, vitatkoztunk teológiáról, aztán szépen egymásba szerettünk. Tudtuk, hogy nem lehet, ezért nem közeledett. Aztán a keresztelő előtt kaptam tőle életem első csókját, hogy legyen mit meggyónni. Utána soha többé nem találkoztunk.
Rám is állt már fiatal római katolikus pap farka 🤨
Nyugodj meg, egyik sem szent. Simán lehet köztetek bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!