Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző barátom bántása miatt szenved a mostani barátom?
Tudatában vagyok, hogy apám nevelése miatt hajlamos vagyok a bántalmazó kapcsolatok keresésére, még baráti szinten is.
Az első szexuális élményem erőszakos volt, majd ezt követően megismertem az első barátom, aki rendkívül erőszakos volt velem. A mostani egyáltalán nem ilyen, nagyon jó ember, türelmes és tényleg szeret.
Szánalmas, de nekem ő az első férfi, aki szeret és nekem ez furcsa.
Külsőre senki meg nem mondaná, hogy mivel küzdök. Vékony vagyok, szép ruhákat hordok és sminkelek. Csinosnak mondanak az emberek, diplomás vagyok, jelentkezők voltak meg vannak is. Mégis szörnyű bizonytalan vagyok magamban.
Ami a legnagyobb problémánk a kapcsolatunkban az a szexualitás. Az előző barátom folyton bántott ilyen téren. Gyakran mondta, hogy a férfiak azt gondolják a szép, csinos nők jók az ágyban, de itt vagyok én ellenpéldának. Meg sok ehhez hasonló. Mindig igyekeztem boldoggá tenni, vissza pedig ezt kaptam.
Szerencsére ennek vége. De ki nem tudtam törölni ezeket a fejemből. A barátom szeret és szeretne segíteni, bántja őt is, hogy ilyen volt velem. Ő nagyon figyelmes, meg azt mondja, hogy csak bántani akart az exem, egyáltalán nem igaz, amiket mondott. Mégis sokszor arra gondolok, hogy csak sajnál és tényleg egy csalódás velem lenni.
Mit tegyek? Pszichológusnál jártam, azt javasolta, hogy most tartsunk szünetet a terápiában, szóval most oda nem megyek. Ti mit tennétek? Voltatok hasonló helyzetben?
26/N
Ehhez sok idő és türelem kell.
Elöször is tanuld meg magadat elfogadni és szeretni.
Az élet edfig arról szólt hogy letapostak.
Itt az ideje hogy valaki felemeljen.
A legfontosabb: hagyd hogy szeressenek, tanulj meg kapni, ne csak mindig adj. Hagyd hogy kényeztessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!