Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik az egyik legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik legjobb barátom, de van párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám ami ellen nem tudok tenni szinte semmit. Több mint 3 éve vagyunk együtt párommal (távkapcsolat de nem ezen van most a hangsúly) és van egy baráti társaságunk. Én 22 éves nő vagyok ő pedig 26 éves férfi. Én egyetemista vagyok és ő pedig már dolgozik. A baráti körünkben van egy srác akivel nagyon jóba vagyok. Nagyon vicces meg minden és jól el tudunk lenni /hülyéskedni és nem néz ki rosszul. A probléma az, hogy olyan másfél éve észre vettem magamon (amikor barátokkal nyaralunk), hogy bejön nekem. Mellette újra kis tinédzser lesz belőlem annyira zavarba hoz. Nem csinálok semmit igazából, nem flörtölök vagy utalgatok semmire, hiszen van egy párom akit szeretek és tisztelek, de nem tudok semmit sem tenni ezek ellen az érzések ellen a barátunk iránt. Próbálom úgy kezelni, mint a többi barátunkat ami szerintem működik is, szerintem senki sem tudná megmondani, hogy én érzek valamit iránta a társaságból. Már kezd nagyon idegesíteni a dolog, sokat álmodok vele mostanában, volt, hogy 5 napon keresztül minden este vele álmodtam...Próbálok nem foglalkozni vele de egyszerűen nem megy, és nem akarom kizárni az életemből, mivel nem tett semmi rosszat és nagyon jó barát nekem is és páromnak is. Volt olyan, hogy barátnőt próbáltam keresni neki (mivel régóta szingli) de nem sikerült. Párommal párszor beszéltünk róla, hogy lehetséges, hogy bejövök ennek a közös barátunknak, mivel ő nagyon régóta ismeri és így gondolja. Mégis mit tudok tenni, hogy elmúljanak ezek az érzések?

2023. júl. 3. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A baj az , hogy a páros nem tudja neked is be jön .
2023. júl. 3. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
páros*
 3/9 anonim ***** válasza:
párod* xd
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szex is volt az álmodban?
2023. júl. 3. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha kedves a kapcsolatod, megszakítod a baráttal barátságot. Kezelni látványosan képtelen vagy, akkor tépd ki magad a helyzetből erőszakkal.
2023. júl. 3. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szex közben is rá gondolsz?
2023. júl. 3. 12:00
 7/9 A kérdező kommentje:
nem gondoltam rá szex közben és emlékeim szerint nem szexeltem vele álmomban sem
2023. júl. 3. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól tartok, szakítanod kéne. Gyakorlatilag teljesen odavagy valaki másért, és ha ilyen könnyen ilyen tartós crushod van mellette, akkor milyen jövője van ennek a kapcsolatnak? Képes lennél így hozzámenni feleségül? Gyereket szülni tőle? Tudom, még nem esedékes, de ha 22 évesen évekig tartó kapcsolatban vagy vele, akkor hipp-hopp ott találod magad, hogy meg kéne már állapodni, de nem őt akarod, másokra vágysz, és az időd is szűkös, hogy olyat találj, akivel leélnéd az életed.

Lehet, hogy úgysem lesz semmi ezzel a haver sráccal, lehet, hogy ha adott lesz a lehetőség, már nem is kell, más szemmel látod, egy rövid összegabalyodás után elmúlik az álmodozós köd és kiábrándulsz, vagy csak az előzmények miatt szimplán elmegy tőle a kedved.

De a mostani barátoddal akkor sem sok jót ígér, hogy képes voltál mellette így érezni. Nem azt mondom, hogy sosem tetszhet meg senki kicsit sem, de ez sok. :(

2023. júl. 3. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb fél év alatt múlik el egy-egy ilyen fellángolás.
2023. júl. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!