Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Miért csinálja ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért csinálja ezt a barátom (edzéssel kapcsolatos)?

Figyelt kérdés

Megemlítettem a barátomnak, hogy szeretnék egy kicsit izmos lenni, nem férfiasan izmos, csak amolyan fitten, nőiesen, tónusosan izmos. (Nem vagyok kövér, pár kiló felesleg van csak rajtam.) Erre azt mondta, hogy ne gyúrjam már ki magam, fél, hogy el fogom hagyni, ha olyan alakom lesz, jól nézek ki így is. Elkezdtem a közelmúltban edzeni, és úgy látom rajta, hogy egy kicsit rosszul érinti, örül, hogy egészségesen élek, de elkezdett ő is egyre többet edzeni, akkor is edz, amikor pihennie kéne, meg amikor nincs kedve, eddig ilyet nem csinált.

A kérdésem főként a férfiakhoz szólna, hogy szerintük miért csinálja ezt, versenyezni szeretne velem, vagy mi lehet az oka? Neki jó, izmos alakja van, így az a lehetőség nem áll fenn, hogy fél, hogy izmosabb leszek nála, én tényleg csak jó, tónusos alakot szeretnék, nem férfiasra kigyúrni magam.

2023. júl. 6. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled akar versenyezni, csak nem akarja, hogy csinosabb legyél és lecsapjanak a kezéről. Azért edz többet, hogy ő is formában legyen és ne hagyd el másért.
2023. júl. 6. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1es is írta.
2023. júl. 6. 13:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól fél hogyha ennél is jobban fogsz kinézni lecsapnak a kezéről.
2023. júl. 6. 14:10
 4/13 A szagértő válasza:
80%

A leírásod alapján tehát kapcsolatban vagytok.

Nem, nem akar versenyezni veled. Ennélnnél nagyobb a baj.

Három dolgot érzek a leírásból, és egyik sem pozitív. Főleg a harmadikon gondolkozz el.

1) A barátod önbizalomhiányos és úgy érzi, nem eléggé jó hozzád; egy erős, magabiztos férfi fejében meg sem fordul, hogy a párja elhagyja, mert tudja, hogy ő egy értékes férfi.

2) Féltékenység, neediness, túlzott ragaszkodás, megfelelési kényszer a párod részéről. Ennek a fő oka az előbb említett önbizalomhiány, önértékelési zavar.

3) Te is tudod, mit jelent a párod viselkedése; tudat alatt zavar a férfiatlan viselkedése, és most külső forrásból próbálod validáltatni és kifogásokat keresni, hogy ez miért is van rendben.

2023. júl. 6. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Most valahogy rá tudott venni, hogy a szinted alatt válogass, de ha meglátsz jobb pasikat, dobod őt.

Mindentől függetlenül dobni kéne.

2023. júl. 6. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

hát tényleg elég szánalmas csávó

ahelyett, hogy örülne neki hogy jó alakú nője van, azt szeretné, hogy ne legyen jó alakú, nehogy elszeresse valaki más.

2023. júl. 6. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Attól hogy elmész vasakat emelgetni, az még nem egészséges élet. Sőt, ha emellé nyomod a sok szr be hájpolt táplálékkiegészítőket, inkább csak ártasz magadnak. Az egészséges élet az ott kezdődik hogy kételkedsz mindenben. Ezután beleásod magad a dolgok mélyére és egyre tudatosabb leszel. A többi már jön magától. Aki érti az tudja miről beszélek, aki meg nem az nyugodtan lepontozhat.
2023. júl. 6. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Elég sértő ha szerinte most nem nézel ki úgy hogy bárki is akarna téged.
2023. júl. 6. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

"Aki érti az tudja miről beszélek, aki meg nem az nyugodtan lepontozhat."

Még soha nem láttam, hogy ezt vagy ehhez hasonló kijelentéseket valós információ, tanulmányok linkelése követte volna.

"Legyél okos, de nem mondom meg, hogy. 😉"

"Nincs igazad, de nem mondom meg, miben. 😉"

"Tudom, mi az igazság, de nem árulom el. 😉"

2023. júl. 6. 17:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal,hogy a testedzés egy komplex folyamat,baromi sok fájdalommal jár,rengeteg fegyelmet,akaraterőt igényel.Abszolút nem vasak emelgetését jelenti,hanem kemény fizikai munkát,egy életformát fejez ki!Iszonyatosan káros,hogy hozzá nem értő,tudatlan emberek ócsárolnak olyanokat,akikben van akaraterő életmódot váltani.Igen,ez egy életmód.Rengeteg lemondással és melóval.Abszolút nem a tesztoszteron injekciós,pózolós,félművelt idiótákra gondolok itt,hanem azokra,akik SPORTOLNAK,tornáznak,a megfelelő gyakorlatokat végzik a megfelelő módon,normális étrenddel karöltve.

A kérdésre :a barátod kisebbségi komplexussal küzd,amit rád vetít ki.Mást nem tehetsz,mint bizalomat kérni tőle,viszont ha ezt nem szavazza meg neked záros határidőn belül,akkor kénytelen leszel útjára engedni.Hiszen ti azért vagytok egymásnak,hogy támogassátok,ne pedig korlátozzátok a másikat.

2023. júl. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!