Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta és Edzéssel kapcsolatban...

Sipeki kérdése:

Diéta és Edzéssel kapcsolatban kérdések, tanácsok?!

Figyelt kérdés

Elterveztem hogy az egész nyarat azzal fogom tölteni hogy egy jobb alakot érjek el, és leadjam a kilókat, testzsírt. Jelenleg 19 évesen 90kg vagyok, 175cm magassággal és nem nagyon vagyok aktív. Ezt ezzel a nyárral szeretném teljesen megváltoztatni, és az egészséges útra lépni. A célom a 70-75kg lenne viszont még izmot is szeretnék felpakolni, nem csak a zsírt leadni.

Sokat terveztem már, a korán reggeli futás és a kondi - viszont a Diétával kapcsolatban kicsit le vagyok maradva. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, és pár tanácsot is megköszönnék.

Kérdéseim :

- Hol tudok (Ha egyátalán tudok) egy személyre szabott diétát szerezni? (App, weboldal stb..)

- Mennyi ideig ajánlott diétázni, mikortól lehet látni az eredményeket?

- A diétával honnan fogok tudni leadni sok zsírt? (Ezt ahogy hallottam nem lehet kontrollálni, viszont nekem a csípőmön ül meg rengeteg zsír, nem a hasamon és ez nagyon zavaró)

- Diétával vagy diéta után érdemes a kemény edzésbe belevágni (Szálkásítás, izom pakolás)

Minden választ előre is nagyon szépen köszönök!

2021. máj. 22. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

-Nem kell nagyon túlgondolni ezt a személyre szabott étrendet. A lényeg a kalórián és a makrókon van, ha ezeknek egy kicsot utánna nézel, akkor te magad is össze tudsz majd rakni egyet.

-Diétázni addig ajánlott, amíg el nem éred a kívánt eredményt. Változást pedig valószínűleg elég hamar fogsz látni, utánna pedig majd fokozatosan lassul a fejlődés tempója.

-Genetika, nem tudjuk megmondani, hogy honnan fogsz fogyni.

-Lehet simán alatta is edzeni, de nem lesz túl látványos, viszont azért nem árt és még segíthet is.

2021. máj. 22. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A te cipődben járok, viszont én ezt januárban kezdtem el :D ugye mindenki akkor vág bele, na szerencsére nekem még tart. Még nem vagyok 90 kilónál, viszont már 20kg leadtam. (20 éves szintén 175 cm)

-rengetegen csinálnak étrendet, amit követhetsz, viszont az elöttem szólónak igaza van (makró és kalória)

- nekem már látszik, de már a harmadik hónapnál látszott, tényleg addig míg nem érzed jól magad a bőrödben, de vigyázz, ne állj vissza az eredeti étrendedre ( ezért szokták javasolni, hogy inkább életmódot válts, ne csak diétázz)

-nekem is a csípőm és a fenekem és a combom külső fele kapja a jó kis kilókat. Természetesen mellből, hasból, arcból láthatóan fogytam, valószínűleg ezekről a helyekről is csak az annyira nem tűnik fel, szeret ott lenni na :D

-Én edzek mellette, mert engem ez motivál arra, hogy tartsam a kajákat és ne akarjak megenni egy kiló lasagne 10 kiló aranygaluskával :D

Sok sikert hozzá 🥰

2021. máj. 22. 22:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! <3
2021. máj. 23. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!