Edzéssel kapcsolatos tanácsokat szeretnék kérni!? (többi lent)
125 kg, 195 centi magas 18 éves fiú vagyok.
Régebben nagyon sokat edzettem, karatéztam, meg is volt a tökéletes súlyom ami 95 kg volt, de kb féléve egy versenyen, szétrúgták a bal kézfejemet, és szanaszét tört.. kb 4-5 hónapig nem tudtam edzeni, nagyon sokat pihentem, ettem, és meghíztam. Kb 1 hónapja kezdtem neki az edzésnek újra, de kezdek megtörni, ami pozitív, hogy az erőmet nagyjából visszatudtam szerezni, de az alakomat nem. Endormorf a testalkatom, vastag csípő stb. Most az oldalamon, fenekemen, meg combomon van hatalmas zsírfelesleg, amit lekéne nyomni, de hiába eszek normálisan( napi 5x minimális szénhidrát reggelire, sok fehérje, gyümölcs, zöldség) nem szoktam vele csalni. Amikor kondi terembe megyek általában, 1 órát edzek és bő 1 órát kardiózok, heti 4x edzek (kiegészítőnek thermo drinet, és beef protein szedek).. ugye 1 hónap telt el és kb 122 kiló vagyok, nemtudom mit hibáztam, de ha valaki aki tudna segíteni, akkor nagyon hálás lennék!
(lécci csak normális válaszokat!)
Köszönöm szépen!
Meglepő de én nagyon hízékony vagyok.. Régebben is nagyon szigorú diétán voltam, amíg ugye pihentem akkor meg elengedtem magam, és mindent össze-vissza faltam.. Illetve nekem, még az is akadályozza a normális táplálkozást, hogy elég komoly élelmiszer allergiám van
nézz ki egy szálkásító étrendet 85 kilóra,azt tartsd be gramm pontosan és lefogysz.
és nagyobb részletesség kellene pontos válaszhoz,konkrét jelenlegi étrend,kalória bevitel.
gyümölcs nem igazán játszik,csak minimális,ch mentes-e a beef,vagy a cukrosat vetted stb.
egyébként meg ahogy látom azért megindult a dolog 3 kiló lement,de egy ekkora test simán be lehet úgy töltve ch-val,hogy hosszabb idő amíg leürül kicsit.
szóval olyan nagy hiba nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!