Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért csinálja ezt a barátom (edzéssel kapcsolatos)?
Megemlítettem a barátomnak, hogy szeretnék egy kicsit izmos lenni, nem férfiasan izmos, csak amolyan fitten, nőiesen, tónusosan izmos. (Nem vagyok kövér, pár kiló felesleg van csak rajtam.) Erre azt mondta, hogy ne gyúrjam már ki magam, fél, hogy el fogom hagyni, ha olyan alakom lesz, jól nézek ki így is. Elkezdtem a közelmúltban edzeni, és úgy látom rajta, hogy egy kicsit rosszul érinti, örül, hogy egészségesen élek, de elkezdett ő is egyre többet edzeni, akkor is edz, amikor pihennie kéne, meg amikor nincs kedve, eddig ilyet nem csinált.
A kérdésem főként a férfiakhoz szólna, hogy szerintük miért csinálja ezt, versenyezni szeretne velem, vagy mi lehet az oka? Neki jó, izmos alakja van, így az a lehetőség nem áll fenn, hogy fél, hogy izmosabb leszek nála, én tényleg csak jó, tónusos alakot szeretnék, nem férfiasra kigyúrni magam.
10. Maradjunk abban hogy ez nem sport, hanem kozmetika. Ne essünk már át a ló másik oldalára, ugyanis 100/95 ember a szexuális kisugárzását akarja növelni. Sport? Az nem a kondizással kezdődik, meg a rizs-csirkemell kombóval. Mint írtam, az ember helyes útja az önbecsapás, vagyis a hazugságok felismerésével kezdődik. Ezen az úton járva rájössz eszméletlen sok dologra,konkrétan hogy egy nyugati ember egész élete szinte csak az egóról és a hazugságokról szól. Erre a hazugságiparra épült minden. Az élelmiszeripar is, meg a milliárd dolláros szépségipar is. Ide tartozik a táplálékkiegészítők piaca is. Az összes édesítőszer olyan anyag, amire egyáltalán nincs szüksége a szervezetnek. Ez csak egy a sok-sok kamu közül. A fogyasztó szerek nem többek, mint vízhajtók arany áron. A tömegnövelők a filléres, legócskább cukrok arany áron. A tejsavófehérje... inkább hagyjuk. Tesztoszteron és növekedési hormon kúrák? No comment kategória.
Másik oldal: mi a francnak kell egy embernek 5-8000 kalóriát befalnia? Tán gladiátor életre-halálra? Baromság az egész! Ilyen árak mellett 500EFt csak kajára? Nagyon megéri! :) Ja, hogy naponta 3 nőt dughat meg(elvileg). Az egész kondi, szakáll, tetkó őrület az egoizmus kikövesedett csúcsai. Csak én, csak én lehetek a legszebb, csak nekem jár minden. A rengeteg idő és pénz meg energia kizárólag az egóért! Meg is látszik a családokon, párkapcsolatokon, az ember-ember hozzáállásokon. Csak ÉN!
Álljunk meg egy percre!
Én NEM azokról beszéltem,akik tömegnövelőkkel és édesítőszerekkel kelnek-fekszenek,én arról a rétegről írtam,aki ÉRT HOZZÁ ÉS KOMOLYAN veszi!Miért keverjük ide azokat,akiknek ez kozmetika?!
Nagyon műveletlennek kell lenni ahhoz,hogy valaki a csirkemellben és rizsben lássa a megoldást,plusz különféle mesterséges anyagokban.Aki hallott már a kalóriadeficitről,az tudja,ez az egész nem csupán ennyiről szól.
Nyilván nem a kondisokat védem,hanem azt a réteget,aki nem cirkuszi bohóc,hanem valóban testépítő.Ebből van sajnos a legkevesebb,viszont én például baromira tisztelem őket.Részben azért is,mert egy ideje én is beépítettem a mozgást az életembe,ami torna és kőkemény gyakorlatok,nem pedig vasak emelgetése...Ennyi erővel fikázhatom jómagam is a kocka gyerekeket,jaj,de hát ez csak a gép előtt döglik...Aztán akkor mi van?!Ha neki ez így jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!