Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elment külföldre a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment külföldre a barátom nyaralni a haverjaival és megesz a fene?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy sosem voltam még olyan szituációban mint most, nem tudom kezelni... igazából 1 hónapja vagyunk együtt, abszolúte gyerekcipőben járunk, ő nagyon oda van értem, ezt tudom, érezteti velem. De én úgy érzem 1 hónap nem elég ahhoz, hogy 100%os bizalmat szavazzak egy embernek, nekem ehhez idő kell... leginkább "ami ott történik az ott is karad" dologtól tartok", egyik felem azt súgja, hogy ne féljek, mert szeret, a másik meg azt, hogy basszus a kapcsolat legelején egy ilyen külföldi sztori nagyot nyom nekem, nem tudom hogyan nyomjam el magamban el ezeket a gondolatokat, hiszen látok valamit amit mutat, de ez lehet marketingszöveg is... beszélünk minden nap, nyilván nem ezzel tölti az idő 100%-át amit nem is várok el, nem azért ment oda, de áh... nem szeretnék átverve lenni még véletlenül se, valószínűleg tényleg csak az ismeret hiánya teszi ezt velem, nemtudom mire számítsak. Nyilván ezeket neki nem mondtam, mert amúgy alaptalan minden félelmem, nem fogom ezekkel traktálni. (Azért nem mentem vele, mert ez az út+szállás már elég régóta le volt egyeztetve én meg közben csöppentem bele a képbe.)

Valami vélemény erről esetleg? Csak én komplikálom túl?

2023. júl. 12. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Már a kapcsolat elején féltékeny vagy. Faszául indul.
2023. júl. 12. 23:30
 2/14 anonim ***** válasza:
6%

Az ember megérzései sohasem csalnak igazán... próbálj arra gondolni, hogy bármi történik - csak jobb jöhet!

Mármint másik hódoló.

2023. júl. 12. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem normálisak az aggályaid, de próbáld lefoglalni magad amíg távol van, programozz, barátnözz, takaríts ilyesmik. Hamar elmegy az idő, és hipphopp visszajön.
2023. júl. 12. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő is gondolhatja ugyenezt rólad.
2023. júl. 13. 00:34
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
Nem komplikálod túl szerintem, én nem kezdtem volna olyanba bele, ahol 1 hónap után "eltűnik". Nekem akkor itt vége a dolognak. Kapcsolatban teljesen más, de ez nekem komolytalan.
2023. júl. 13. 00:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlparázod.

Lehet, hogy ő is pont azon izgul, hogy amíg nincs képben, vajon hány kiéhezett kan akar felszedni.

Az pozitív, hogy minden nap beszéltek, tartja a kapcsolatot, és hiányzol neki. Szerintem szavazz neki bizalmat, és meglátod, hogy hosszabb távon mi lesz ebből.

(Meg amúgy is, itt sírnak a pasik minden nap, hogy rohadt nehéz felszedni valakit, főleg csak szexre. Pár napos nyaralás alatt akkor se tud felszedni senkit, ha akarna. 😈)

2023. júl. 13. 05:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. júl. 13. 06:01
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem zárd be egy kalitkaba és nyeld le a kulcsot.

Eltelt 1 hónap, te meg már csak azért nem szabalyozod be mert még nincs jogod.

2023. júl. 13. 06:47
 9/14 A kérdező kommentje:

#8 gratulálok, ha neked ez az egy véglet létezik, arra még nem gondoltál, hogy nem szabályozom be, szimplán nem szeretnék én lenni a bohóc és nekem ehhez a vakon megbízzak valakiben dologhoz több idő kell, mert már láttam pár dolgot az emberektől ami miatt ez nem alaptalan gondolkodás? Ha neked ez így megy csettintésre akkor az már legyen a te problémád.

7) a húszas éveink elején vagyunk mindketten

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz!:) kicsit sikerült lecsillapodni

2023. júl. 13. 07:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Mennyit beszéltek most? Ha keres rendesen, amennyire tud, akkor szerintem nincs okod aggódni. Egy hónap már elég idő ahhoz, hogy megszokta, hogy már nem kavargat bulikban. De ha le se szar, akkor az nagy probléma, attól még, hogy külföldön van, van internete és reggel meg este válaszolhat neked meg lehet akár napi egy hosszabb beszélgetés is.
2023. júl. 13. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!