Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők megértésének a kulcsát hogyan szerezheti meg az ember?
Stephen Hawking egyszer a következőt mondta:
"Hiába van PhD-m fizikából, a nők még mindig rejtélyesek a számomra."
Forrás: [link]
Abban gondolom egyetértünk, hogy akinek tudományos fokozata van fizikából, az egy nagyon okos ember. Ám úgy tűnik, a nők terén ez is kevésnek bizonyul.

Az a baj, hogy "a nőket" akarod megérteni, mikor individuumokat kell.
Én sem értem a nőket. Sem a férfiakat. A szőkéket sem, a magyarokat sem, a kopaszokat sem. Mert nincs mit érteni rajtuk, ők mind személyek.

3
A nők nem egy társadalmi csoport, jézusom... Vagy szerinted Varga Irénke, Novák Katalin, egy arab országban élő hat gyermekes anya, Greta Thunberg, egy neomarxista, kékhajú bölcsészlány és a vallási fundamentalista boomer azok EGY TÁRSADALMI csoport? Na ne szédíts.

Pont azért nem érted a nőket, mert egy egységes masszaként kezeled. Azt hiszed, hogy ha a Gizi szereti a virágot, akkor a Manci is örülni fog neki. Ha a Julcsi csak a magas, izmos pasikra bukik, akkor csak akkor tetszel "a nőknek", ha magas és izmos vagy. Ha az Erzsinek csak a pénz fontos, akkor minden nő pénzéhes.
Meg se akarod ismerni a másikat, mint embert, hanem egy kész receptet akarsz, ami mindenkinél beválik.
A pszichopaták pont azért olyan szimpatikusak elsőre, mert remekül profiloznak. Pont azt mondja, amit hallani akarsz.

"Ha nem így lenne, akkor a pszichopaták nem tudnák irányítani, befolyásolni az embereket, és nem jutnának magas pozícióba."
Magas pozíciókat nem férfiak árulják? Illetve nem az EMBEREKET kell manipulálni?

Hát nem tudom, lehet SH jobban megértette volna a nőket ha jó lett volna a kapcsolata velük, és nem bszik pl félre.
Amúgy gondolom embernek kell tartanod valakit ahhoz hogy megértsd. Sokan még mindig azon a gondolatmeneten vannak fennakadva hogy vannak az emberek és vannak "A nők"™️,es "A nők"™️ megértéséhez full más gondolatmenet kell, mint az emberekéhez. Esetleg vedd ki a nőkkel való kapcsolataid képletéből a szexet (ergo csak simán barátkozz nőkkel) és akkor lesz esélyed rá hogy az agyaddal gondolkozz róluk-hátsó szándék nélkül-, ne pedig a farkaddal. Az majd segít.

Meghallgatod az adott nőt.
Ha én elmondom, hogy mit érzek/gondolok, stb, az csak rám lesz igaz. A saját húgom máshogy működik, mint én. Anyám is. Emberek vagyunk.
Én úgy képzelem, hogy nők egy társadalmi csoport, de azon belül vannak még alcsoportok. Olyan ez, mint az evolúciós fa, amely több ágra bomlik, de közös a gyökér, és a törzs. Ezáltal vannak olyan dolgok, amelyek a túlnyomó többségre általánosan jellemzőek szinte mindenkire, de vannak olyanok is, amik csak egy-egy ág sajátossága, amolyan ecxlusive tartalom.
Annyi igazság mindenesetre van a megállapításodban, hogy a kérdést szűkíteni kellene egy ágra, amelyik a legjobban érdekel.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!