Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki,ha a pasim jól keres,és én nem dolgozom,mert simán
megélünk belőle ketten úgy,hogy nem szűkölködünk?
2023. júl. 16. 15:41
Karácsonkor egyébként az ő pénzéből veszel neki ajándékot? :))
2023. júl. 16. 15:45
2023. júl. 16. 15:51
Igen, az. De csak magaddal cseszel ki. Pláne ha tényleg egy érettségit sem tudsz letenni. Anélkül kb takarítónak sem vesznek majd fel sehova ha a pasid megismerkedik egy érdekesebb nővel valahol és vége a románcnak.
2023. júl. 16. 17:46
"de nem maradsz örök fiatal, aki eleve kitart téged, 2
Még ha kitartaná, de de ő a bejárónő, háziápoló egyszemélyben, + dugni is lehet és még fizetni sem kell. Tud valamit a pasi :D
2023. júl. 16. 18:10
Miért botránkozna meg ezen bárki, szerintem édes mindegy az embereknek, hogy te milyen módon tékozlod el az életed.
Engem is tartottak már el, de nem a pasim, hanem a férjem. Nem az anyját gondoztam, hanem a közös gyerekünket neveltem, és közben suliba jártam. Neked a pasid édesanyja nem az anyósod, jogilag semmi közöd egyikükhöz sem. Ha egyik nap téged kiraknak és zárat cserélnek, szavad nem lehet ellene. Te a pasasnal egy hasznos kategória vagy. A hasznos dolog olyan, ami megkönnyíti az életünket, de nem izgalmas. Jön majd egy nálad okosabb nő, aki önálló és izgalmas, és vannak hasznos funkciói is, ha épp ahhoz van kedve, de semmi képpen nem szolgáltatja ki magát teljesen egy férfinak. Az ilyen nőkbe szeretnek bele a férfiak. Te akkor fogsz utcára kerülni. Nem, nem botrálkozom meg, inkább sajnállak.
2023. júl. 17. 00:53
20: a te helyzetedben mindegy mennyi a 4 órás bér, az a lényeg, hogy dolgozz, szerezz tapasztalatot. Szerezz érettségit, vagy ha olyan buta vagy, hogy nem akarsz (pedig javítja az esélyeidet munkavállalásnál) vagy jobban szereted az idősápolást csinálni, akkor abba az irányba képezd magad stb.
2023. júl. 17. 13:43
38/44 A kérdező kommentje:
Már nem azért utolsó,de Magyarországon még mindig többségben vannak azok,akik szakmunkás képzőt végeztek. ( Ezek szerint,akkor egytől egyig buták vagyunk?!)Miért is vagyok buta? Van egy szakmám, arra van ráépítésem OKJ-n szerzett, akkor áruld már el nekem,hogy miért kell egy vad idegen embert "butának" nevezned? A világért sem akarlak megbántani,de ha van érettségid vagy akár felsőbb végzettséged és amellett ilyen tuskó vagy, akkor az sajnos téged minősít. Csak ezt tudom neked mondani.Felnőtt ember nem minősíti így látatlanban a másikat,ha csak nincs valami egyéni frusztrációja, amit itt szeretne leverni valakin. És a rosszindulatúságod elengedem a fülem mellett.
Elég baj az, hogy többségben vannak azok, akiknek csak szakmunkás végzettségük van. Hiába van szakmunkás végzettséged + OKJ, az érettségi még mindig más megítélés alá esik, többet ér. Ritkán szoktam lebutázni valakit látatlanban, de minden rosszindulat nélkül mondom, hogy buta az, aki megtehetné, és nem AKAR érettségit szerezni. Fogalmad sincs, mekkora előnyt jelenthet az életben. MOST tudnál tanulni, lenne rá időd, lehetőséged, butaság kijelenteni, hogy neked aztán nem kell.
2023. júl. 17. 22:46
a 25-39 évesek körében már 32 százalékos a diplomások aránya
2023. júl. 18. 00:35
Kapcsolódó kérdések: