Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki,ha a pasim jól keres,és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki,ha a pasim jól keres,és én nem dolgozom,mert simán megélünk belőle ketten úgy,hogy nem szűkölködünk?

Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 13:19
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%
Majd akkor lesz ciki, amikor ott állsz egyedül munka, tapasztalat és pénz nélkül. Vagy ha valami nézeteltérés lesz és a pénzzel zsarol a pasikád, ugyanis teljesen ki vagy neki zsolgáltatva.
2023. júl. 16. 13:21
 2/44 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, de azért köszönöm.
2023. júl. 16. 13:21
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek jó így, akkor miért ne? Annyiból veszélyes ez, hogy netán szétmentek 20 év után, akkor baromi nehéz visszailleszkedni a munka világába, nem mutat jól a cv-ben a 20 év hézag meg a szervezet is nehezen áll már vissza.
2023. júl. 16. 13:22
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban igen, hogy nem gondolsz a jövődre, mi lesz, ha rosszabbul megy majd, nem lesz munkaviszonyod, és tapasztalat nélkül később sem fogsz állást találni. Ráadásul szerintem kell azh embernek valami elfoglaltság, nem szórhatja a pénzt 24/7.
2023. júl. 16. 13:22
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Én annak érzetném, mert több bennem a kreativitás amit ki kell érni és ennek a saját bevétel is a részét képezi. Emellett pénzt kérni, meg elszámolni és magyarázkodni más fele, hogy mire költöm számomra már 16 éves korom óra kényelmetlen és kellemetlen.
2023. júl. 16. 13:24
 6/44 A kérdező kommentje:
Van elfoglaltságom bőven. Sajnos,az anyós mozgásképtelen. Egy udvarban élünk, de külön házban. Soha nincs időm unatkozni.Ráadásul most tanulok főzni,kertészkedni,mindent ami eddig elmaradt.Ezekből igaz,nincs pénzem,és a nyugdíjam sem megy de nem unatkozom.
2023. júl. 16. 13:24
 7/44 anonim ***** válasza:
83%
Szóval házicseléd vagy. Te dolgod, de nekem ilyen áron nem kellene jól kereső pasi.
2023. júl. 16. 13:26
 8/44 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam annak.Sokkal inkább örülök annak,hogy így hasznossá tudom tenni magam. Főzni is megtanulok,mindent amit egy nő tudhat,és még azt is megtanulhatom így,hogyan kell segédkezni egy idős magatehetetlen embernek. Nem érzem cikinek ezt,akárki akármit is mondjon.
2023. júl. 16. 13:28
 9/44 anonim ***** válasza:
90%
Ha ilyen biztos vagy magadban, minek írtad ki a kérdést?
2023. júl. 16. 13:31
 10/44 anonim ***** válasza:
72%

Akkor miért kérded? Ha neked nem ciki, mit változtat más véleménye?

Magánvélemény: pont ezekkel szoktél beadni a házicselédnek, hopgy milyen hasznosak. Nálad jól sikerült, elhiszed.

2023. júl. 16. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!