Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eszébe jutott, de mégis tagad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszébe jutott, de mégis tagad?

Figyelt kérdés

Ellentmondásos helyzetbe kerültem: az egyik férfi ismerősömmel az elmúlt hónapokban többet beszélgettünk, bizalmas témákról is.

Egyik alkalommal azt mondta, hogy "szó sem lehet arról, hogy bármi legyen köztünk", ami azért meglepő, mert korábban erről nem beszéltünk, tehát derült égből villámcsapás bedobta ezt a mondatot.

Én sosem próbálkoztam nála, mert mindketten kapcsolatban vagyunk.

De teljesen lefagytam, mert ebből kiderült, hogy neki azért eszébe jutott, hogy mi lenne ha...

Ezután kértem, hogy ne beszéljünk többet, le akartam tiltani Fb-ról, mert láthatóan itt van vmi, kértem nevezze néven, mégis hogy jutott erre a következtetésre, mi ez az egész?

De azt mondta, inkább spongyát rá, nem kért elnézést, beszélni sem akart többet erről, és folytassuk tovább a beszélgetéseket, mintha mi sem történt volna.

Szerintetek? Tehát kijelenti, hogy semmi nem lehet, de mégis keresi a társaságom. Miért?

2021. aug. 9. 14:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
A pároddal folytass bizalmas beszélgetést.
2021. aug. 9. 14:51
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Miert beszelgetsz mas férfiakkal bizalmasan, ha van párod?
2021. aug. 9. 15:02
 3/25 A kérdező kommentje:

a bizalmas beszélgetés nem azt jelenti, h. vele beszélem meg, amit a párommal kéne, hanem fontos témákról beszélgetünk: vallás, halál,politika stb. (tehát nem az időjárásról beszélünk) ki mit gondol erről...

ugyanezekről szoktam a párommal is beszélni, meg több barátommal, közelebbi ismerősömmel...

2021. aug. 9. 15:03
 4/25 A kérdező kommentje:
Azok válaszoljanak, akik a feltett kérdésemre reagálnak, kioktatást nem kérek.
2021. aug. 9. 15:04
 5/25 anonim ***** válasza:
68%
De miert van igenyed arra, hogy mas férfival beszelgess errol a parodon, a barataidon kivul?
2021. aug. 9. 15:04
 6/25 A kérdező kommentje:

Azért, mert elsősorban ember vagyok, nem vki. nője, számunkra teljesen természetes, h. más emberi lényekkel is beszélgetünk, az értelmesebbekkel, mondjuk.

A párom is, és köztük lányokkal is... na bumm, párkapcsolatban lenni nem azt jelenti, h. szociálisan izolálódsz.

De a kérdésem nem erről szólt...

2021. aug. 9. 15:06
 7/25 anonim ***** válasza:
86%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

beszélgessetek, már ha nem ugyanaz a két sztori...

2021. aug. 9. 15:13
 8/25 A kérdező kommentje:

1., 2. és 5. te valszeg egy és ugyanazon ember vagy. (látszik a zöld pipákból...)

Több hozzászólást nem várok tőled.

2021. aug. 9. 15:14
 9/25 A kérdező kommentje:

Megnéztem, nem ugyanaz, márcsak azért sem, mert mindketten huszonévesek vagyunk, és teljesen más a foglalkozásunk is.

És köszi, hogy semmi értelmeset nem tudtál mondani te sem.

2021. aug. 9. 15:18
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Attól még beszélgethettek, hiszen a téma hasonló. Amúgy, csak megjegyzem, amilyen stílusod van, meglepő, hogy keresi a társaságod.
2021. aug. 9. 15:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!