Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eszébe jutott, de mégis tagad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszébe jutott, de mégis tagad?

Figyelt kérdés

Ellentmondásos helyzetbe kerültem: az egyik férfi ismerősömmel az elmúlt hónapokban többet beszélgettünk, bizalmas témákról is.

Egyik alkalommal azt mondta, hogy "szó sem lehet arról, hogy bármi legyen köztünk", ami azért meglepő, mert korábban erről nem beszéltünk, tehát derült égből villámcsapás bedobta ezt a mondatot.

Én sosem próbálkoztam nála, mert mindketten kapcsolatban vagyunk.

De teljesen lefagytam, mert ebből kiderült, hogy neki azért eszébe jutott, hogy mi lenne ha...

Ezután kértem, hogy ne beszéljünk többet, le akartam tiltani Fb-ról, mert láthatóan itt van vmi, kértem nevezze néven, mégis hogy jutott erre a következtetésre, mi ez az egész?

De azt mondta, inkább spongyát rá, nem kért elnézést, beszélni sem akart többet erről, és folytassuk tovább a beszélgetéseket, mintha mi sem történt volna.

Szerintetek? Tehát kijelenti, hogy semmi nem lehet, de mégis keresi a társaságom. Miért?

2021. aug. 9. 14:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Bizonyára azt a valaszt varod, hogy a pasi gondolt mar arra, hogy lehetne koztetek tobb es vonzo vagy szamara, de miattad nem tenne kockara a kapcsolatat.

Plusz talán a baratsaga veled fontosabb, mint egy szex, ezert ezt magaban lerendezte es szivesen beszélne veled tobbet.

Viszont, ha egy ilyen elejtet mondat lázba tud hozni es ezen tudsz kattogni, akkor szerintem nem szereted a párod, hiszen mas pasik utan vagyodsz.

2021. aug. 9. 15:25
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Mert ha eddig jókat beszélgettetek, akkor nem akarja elveszíteni ezt a barátság-szerű valamit, ami kialakulóban van. Nem kell ezt túlgondolni, kedvel téged, és lehet, hogy félreértette a jeleket, amiket küldtél neki.
2021. aug. 9. 15:31
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Ha mindenkit lepontozgatsz kedves kérdező, minek teszel fel egyáltalán kérdést? Úgysem tetszik semmilyen válasz amit adtunk.
2021. aug. 9. 15:34
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem szokásom más férfiaknak jeleket küldözgetni, ha kapcsolatban élek. Nem kattogok ezen többet, mint amit a téma megérdemel, igenis lényeges, hogy tisztán lássak, ebben kértem volna visszajelzést, de csupa rosszindulatú gyak. felhasználóba futottam bele.

10-es, hogy te milyennek találod a stílusom egyéni szoc. problem, szerencsére nem veled kell beszélgetnem, és kérlek kerüld i ki a kérdésemet. A frusztráltságodat vezesd le máshol.

12 azért mert átgondolom felelősen a szitut, nem jelenti azt, h. túlgondolom.

2021. aug. 9. 15:35
 15/25 anonim ***** válasza:
78%
De ha szerinted nem adtál jeleket, és amúgy nem érdekel a pasi, és egyébként is tojsz mindenki véleményére, akkor mit érdekel, hogy mit akar a pasi? Egyik kommentelő sem a frusztráltságát vezeti itt le, hanem próbálja megérteni amit írsz. Itt te vagy a frusztrált, huszonéves létedre.
2021. aug. 9. 15:39
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
14: Hol van a rosszindulat a válaszokban? És miben szeretnél tisztán látni? A férfi valószínűleg kedvel téged, de valamit félreérthetett, és ezért gyorsan megpróbált visszatérni a biztonságos beszélgetős zónába.
2021. aug. 9. 15:43
 17/25 A kérdező kommentje:
további jó rugózást nektek...
2021. aug. 9. 15:54
 18/25 A kérdező kommentje:

12, 13, 15, 16 - te egy és ugyanazon személy vagy.

na ennyit, részemről off.

2021. aug. 9. 15:56
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem ugyanaz a személy, ugyanis én vagyok az egyik, és én csak egyet írtam. De nyugodtan rugózz inkább ezeken, minthogy elgondolkozz a saját kérdéseden :)
2021. aug. 9. 16:03
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Húha kérdező... nem vagy semmi. A 16-os válasszal mi a bajod? Teljesen egyetértek vele, valószínűleg ennyi történt.
2021. aug. 9. 16:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!