Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig milyen BELSŐ tulajdonságokkal találkoztatok, amelyeket rögtön elsőre különösen szexinek találtatok?
A férjemben az fogott meg, hogy nagyon céltudatosan beszélt a terveiről. Tetszett, hogy a zord külső teljesen más belsőt takar. Gondoskodó, apáskodó, ami azért vicces, mert fiatalabb nálam.
Meg lehet mintázni róla a nyugalom szobrát. Ez gyakorlatilag minden megnyilvánulásában látszik, és másokra is hat.
Nagyon könnyen barátkozik, sose értem, hogy csinálja, ez nekem ilyen szuperképesség. Például mentünk nyaralni, egy külföldi parkolóban megálltunk pihenni. Kicsit sétált a gyerekkel, mi meg elmentünk a mosdóba. Mire visszaértünk, már úgy röhögtek meg beszélgettek egy kamionossal, mint akik ezer éve ismerik egymást.
Nem tudom, hogy mennyire belső tulajdonság, de nekem nagyon szexi ahogy táncol, ahogy mozog. Gyerekkora óta űz egy küzdősportot, nagyon szeretem nézni edzés közben. Gyors, veszélyes, harmonikus, és persze marha nagy ügyesség is kell hozzá.
Szeretem az optimizmusát, hogy mindig igyekszik a dolog jó oldalát látni. Elég laza, nem igazán szokott stresszelni semmin. Mindenhez úgy áll hozzá, hogy megoldjuk. Ebben is teljesen az ellentétem.
A humorunk viszont hasonló, jókat röhögünk együtt. Ő is ironikus, szarkasztikus, érti a fekete humort.
"#47 na akkor mondj olyan belső tulajdonságot, ami téged szexuálisan beindít."
Ajánlom figyelmedbe 37es válaszomat.
Hogy ellentmondás lenne az, hogy a pusztán figyelmesség nem szexuális tulajdonság, mégis azt írtam, hogy szexi volt ahogy az adott helyzetben figyelmes volt?
Ha számodra ez ellentmondás, tanulj meg árnyalatokat látni. Tudom, ebben a férfiak rosszak, de ha meg akarjátok érteni a nőket, szükség van rá.
- Vicces
- Udvarias
- Odaadó, törődő
- Hasonló érdeklődési körben tájékozott
- Tanult, de nem a tipikus "megyek egyetemre mert miért ne" típus
- romantikus 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!