Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megszerettek egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megszerettek egy nőt, rögtön megvan, hogy az mély szeretet vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Nekem egy férfi (akit amúgy személyesen is nyilván ismerek) azt írta, hogy szeret.

Nem azt, hogy szerelmes belém.

Nem tudom eldönteni, ezt hogy érthette? És kínosnak érezném rákérdezni.

Én szerelmes vagyok belé...

2022. aug. 23. 21:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
A tettei alapján fog kiderülni. Ha egy férfi szeret, akkor sárkányt öl, hegyet tesz arrébb…
2022. aug. 23. 21:39
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nálam fokozatosan alakul ki. F
2022. aug. 23. 21:43
 3/15 A kérdező kommentje:

mindig segítőkész és rendes volt velem.

de engem most ez a konkrét mondata foglalkoztat.

2022. aug. 23. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Ennyiből nem lehet tudni, hogy ez szeretet vagy szerelem nála.
2022. aug. 23. 21:45
 5/15 A kérdező kommentje:
ha csak simán szeretne, de nem lenne ebben több, akkor talán nem szánt volna ennyi időt és energiát rám... de lehet tévedek.
2022. aug. 23. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Akitol irásban kapom plane eloszor az nekem max kedvellek szint.

Egy valodi szeretés vagy szerelem szóban adott pillanatban bír jelentoseggel sztem.

2022. aug. 23. 22:14
 7/15 A kérdező kommentje:

jó, vedd hozzá, a távolságot, meg hogy neki sztem így könnyebb volt, mert elég introvertált és még annál is szemérmesebb.és nekem is jobb volt ezt először olvasni, így is zavarba jöttem.

akit simán kedvelek, én annak soha nem mondom, h. szeretlek.

te igen?

2022. aug. 23. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. Nem érzek szeretetet irántuk, művel machiavellista vagyok. Feltehetően genetikai és szociológiai okokból az én agyam egészen másképp működik. Képtelen vagyok a mély szeretetre, a nők viszont hajlamosak belém szeretni.
2022. aug. 23. 22:28
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 sok nő (köztük én is) nem szereti a nagyon érzelmes ferfiakat. Én is azt szeretem, ha valaki titokzatosabb, férfiasabb, nem mutatja annyira az érzéseit.
2022. aug. 23. 22:52
 10/15 A kérdező kommentje:

9

8-as azt írta, képtelen a mély szeretetre, ez egészen más kategória, mint amiről te beszélsz.

én viszont szeretem, ha egy férfi tudja kommunikálni, ami a lelkében zajlik.

nem titokzatos férfira vágyom, hanem egy átlagos vagy átlagnál magasabb érzelmi és verbális IQ-val rendelkezőre.

2022. aug. 23. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!