Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megszerettek egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megszerettek egy nőt, rögtön megvan, hogy az mély szeretet vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Nekem egy férfi (akit amúgy személyesen is nyilván ismerek) azt írta, hogy szeret.

Nem azt, hogy szerelmes belém.

Nem tudom eldönteni, ezt hogy érthette? És kínosnak érezném rákérdezni.

Én szerelmes vagyok belé...

2022. aug. 23. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valóban képtelen vagyok rá, de ha akarom, jobban elő tudom adni az érzelmekez, mint bármelyik másik pasi. Az alaptermészetem ugyanis érzelmes, így át is tudom élni az érzelmeket, csak nem azonosulok velük, ha nőkről van szó.

#8 voltam.

#8 voltam.

2022. aug. 23. 23:05
 12/15 A kérdező kommentje:

11

ok, de most a téma nem te vagy, hanem a kérdésem...

2022. aug. 23. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Rendben. De miért nem kérdezed meg a pasit. Attól félsz, hogy nem mondana igazat?

2022. aug. 23. 23:35
 14/15 A kérdező kommentje:

13

egyszerűen nem jön a számra megkérdezni ezt tőle, h. bocs szerelmes vagy belém, vagy szimplán szeretsz?

2022. aug. 23. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
14, igen ez igy elég hülyén jönne ki. Szavakkal bárki bármit dobálózhat. De azt lehet erezni, vagy csak látni ahogy rad néz, ha tényleg szerelmes.
2022. aug. 24. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!