Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig milyen BELSŐ tulajdonságokkal találkoztatok, amelyeket rögtön elsőre különösen szexinek találtatok?
Nekem az ilyen tradicionális, gondoskodó, intézkedő, családfő típusú pasik jönnek be, aki proaktív, képes szervezni, kezében tartani a dolgokat, határozott.
Néhány elég specifikus példa most így a tapasztalataimból merítve:
Ha én egy agyatlan barbibaba lennék, akkor is el tudna nélkülem minden intézni, meg tudna szervezni egy randit, egy egész nyaralást programokkal, ugyanakkor tud rögtönözni, újratervezni, nem szerencsétlen, nem gyámoltalan.
Pl. ha kapunk egy asztalt az étteremben de neki vagy nekem a másik jobban tetszik, akkor kinyitja a száját és udvariasan megkérdezi, megkaphatjuk-e azt a másikat esetleg, nem pedig elfogadja a legs-zarabb asztalt a sarokba és végighisztizi, hogy pont a mosdó mellett vagyunk meg végignézi ahogy a világ legjobb nője (én, mert hát az ideális pasi nyilván azt gondolja, hogy én vagyok az eurojackpot főnyereménye, érted) mögött jönnek mennek az emberek és lökdösik.
De ez az önállóság és figyelmesség megnyilvánul nagyobb dolgokban is, pl. ha két hétig lebetegednék, a lakás ugyanolyan állapotban lenne, a hűtő fel van töltve, van vécépapír meg minden is, ami kell otthonra, betegen kapok gyógyszert meg teát meg leveskét is, vagy ha a randin kiszaladok a mosdóba azzal, hogy addig rendeljen nekem is inni valamit, akkor tudja, mit vegyen, mit szoktam kérni, szóval ha én 1 éve csak zero kólát iszok, akkor nem rendel simát. Ha csak arany ékszer hordok, nem vesz ezüstöt karácsonyra. Ha laktózérzékeny vagyok, nem tejbegrízt főz.
Én egy eléggé önálló típusú nő vagyok és szeretek mindent is irányítani, meg mindent is kézben tartani, ezért vagyok nagyszerű munkaerő, ugyanakkor nehezen tudok spontán lenni, egyszerűen kevés emberben bízok meg, hogy nálam jobban meg tudnak valamit csinálni, így párkapcsolatban kifejezetten azt szeretem, ha megbízhatok valakiben és nem egy gyámoltalan, szerencsétlen passzív pasi benyomását kelti, szóval nekem nem kell belepofáznom a dolgokba attól tartva, hogy valamit elb-sz, vagy nem jó lesz, elfelejt valamit stb.
Tehát pl. így nekem az ilyen "és hová van kedved menni, merre menjünk most" pasik nem nagyon hoznak izgalomba egyáltalán, sőt a múltkor egy randin kávézni mentünk, utána a pasi mondta, hogy na jó menjünk tovább, ne üljünk itt a kávézóban, mondom jó, akkor biztos van valami terve, hogy mit csináljunk ez után, majd az utcán ott nézett rám várakozóan, hogy na akkor mondjam meg én hová menjünk, én meg mondtam neki hogy én haza megyek, ő meg amerre akar.
Szóval összefoglalva: figyelmes, gondoskodó, okos, egészséges mértékben minimálisan arrogáns, kedves.
"#6: te lány / nő vagy?"
Bizony, ezért válaszoltam, mikor megszólítottad a "lányokat", és írtam le, milyen férfiakat szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!