Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el lehet felejteni egy hatalmas szerelmet(aki miatt sírt is) kb. 2 hét alatt és rögtön beleszeretni valaki másba?
Ez egy teljesen logikus lépés.
Eleget próbálkozott. Ha nem megy, akkor nem megy.
Talált újat, akivel majd alakulnak valahogy a dolgok... :,D
2, nem talált nem en vagyok
Nyilván logikus lépés. En nem voltam soha ilyen helyzetben, de szerintem ilyen nincs
Ha valakit 3 évig folyamatosan visszautasítanak, annak nagyon elege lehetett. Azt el tudom képzelni, hogy egy másik nőtől rövid idő alatt több szeretetet kapott, mint attól aki 3 évig elutasította.
Az hogy milyen ez a nő azt nem tudhatjuk, mert nem ismerjük. Az már csak rajtuk múlik, hogy milyen kapcsolatot alakítanak ki egymással.
4-es Akkor ki vagy?
3 év plátói vonzalmat bármilyen esetben, és bárkivel felül lehet írni, közük nincs egymáshoz. 20 elutasítás vicc kategória, a harmadik után legkésőbb el kell engedni.
Patológiás esetnek kell lenni, aki nem az új nőt választja, ha neked nem is tetszik...
#6: te miért kutakodsz ennyit ezek az emberek után?
Ez a három éves hajhászat nem volt nagy szerelem, csak vágyakozás. Folyamatos elutasítás meg bőven elég ahhoz, hogy a végére már semmi érzelem ne maradjon benne. Az új nőt nem kéne ismeretlenül minősítened.
Attól hogy egy nő "fényévekkel jobb", nem azt jelenti, hogy tudta szeretni ezt a férfit. Ha egy férfi nem kap gondoskodást, szeretetet, odafigyelést, és nem viszonozzák az érzéseit, csak elutasítják, akkor nem a jobb csaj lesz a nyerő.
Persze lehet hogy a másik csaj sem jobb (de az is lehet, hogy igen). Valamiért mégis felé fordult a pasi.
Nem minden a külső amit kiposztolnak nők a közösségi médiára. Az csak a látszat. Az a lényeg milyen a nő személyisége, hogy bánik a pasival.
Persze lehet, hogy nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat se, azt nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!