Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek? Hatalmasat csalódtam 22f
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy lányt már egy éve de ő még mindig nem heverte ki a szakítást az exével és még mindig csak őt szereti, senki mást. Nem, nem békülnek ki. Legutoljára összevesztem velem és majdnem elküldtem melegebb éghajlatokra. Kb 1 hetet beszélgettünk neten keresztül, de éjjel nappal. Érdeklődött mindig irántam minden apróságot hogy hogy vagyok meg minden.Meg volt már beszélve hogy hamarosan talizunk, megnézünk egy filmet is ketten, elviszem egy kávézóba randira. Reménykedtem hogy minden renben van és hogy összejövünk majd végre. Erre egy téma alatt megtudtam hogy valójában nem akar semmi többet, megtudtam hogy még mindig az exét szereti és senki másnak nem akar esélyt adni. És hogy neki jó volt beszélgetni mint barátok. Talizni is szeretett volna hogy barátkozzon velem is mint a többi sráccal (sok férfi barátja van, több mint lány). Gondoltam magam "hát elmész te a jó b.dös p.csába". De azaz hogy nem az egyetlen vagyok aki próbálkozik és 1 éve már senkinek sem akar esélyt adni. Nekem nincs idegem évekig barátkozgatni vele meg mittom én meddig, én megőrülnék. Annyi energiát meg időt belefektetni egy baráti kapcsolatba, hogy az több legyen mint barátság, a végén meg nem is lesz több, nem lennék rá képes. Már csináltam azt hogy pár hónapig nem keresem és újra beszélünk de eddig mindig bármikor visszatértem hozzá még mindig az exét szerette. Az exével 1 éve szakított, de néha beszélnek meg még találkoznak is,de azt nem értem akkor miért nem jönnek össze már. Nem akarja nem is törekszik a lány elfelejteni őt de pedig kéne.Azért mert nem haraggal szakítottak. Hogyan csapjak a lovak közé?2019. aug. 22. 01:51
1/4 anonim válasza:
"(sok férfi barátja van, több mint lány)"
Ezt úgy hívják haver, hogy hold udvar.
Mikor egy nőnek megvan férfi rajongótábora, akkor pörög az egoja a maxon.
Gondolom te is "nyaliztál" neki valamilyen szinten, ezzel pedig csak turbóztad az egoját.
Az ilyen lányokat messziről kerülni kell, ezek nem akarnak semmit a férfiaktól csak figyelmet hogy az egojuk csúcsra legyen járatva. Igazi energia vámpírok.
2/4 kiss jozska200056 válasza:
Találkoz vele csokolod meg vagyis kapd le nem tom hogy ismered ezt a ki felyezést ha van nála hangya fasznyi esélyed akor visza csokol ha el lök magátol szo nélkül fa pofával sétálj el joo lasan és ha ir ne irj visza ha hiv hagyd csörögni amig fel nem adja ezel el éred hogy tudatosuljon benne hogy te nem vagy egy tucat ember akivel lehet jácani és van rá eséj hogy ö fog kezdeményezni hogy többröl legyen szo
3/4 anonim válasza:
Engedd el ezt a lányt, ti ketten egészen mást akartok egymástól. Azt viszont nem értem miért lenne baj ha sok férfi barátja van és csak barátságot akar.. neked itt az fáj, hogy elképzeltél valamit kettőtökről és nem úgy lett. Nem tette túl magát az előző kapcsolatán, valamilyen oknál fogva - amihez egyébként nincs is semmi közöd - és ezt tök normálisan megmondta neked, nem akar kihasználni, tiszta lapokkal játszik. Egyszerűen csak mást akartok, ha neked ez ilyen nagyon fáj inkább ne beszélgess vele többet.
4/4 A kérdező kommentje:
Továbbra is beszélünk mint barátok. Meg talizunk is majd
2019. aug. 23. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!