Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan látjátok?
Érdeklődik felőlem? Nem hívásoztunk még, csak beszéltünk róla hogy kellene de kaptam már tőle hangüzenetet és megmondta hogy érdekli az én hangom is, mintha nem igényelné a köszönő üzeneteket, mert csak úgy” szokott írni.. köszönés nélkül.. elméleti síkon beszél arról is hogy kellene találkozni..
Régen ismerkedtem nem tudom milyen jelei vannak ha valaki el akar tűnni” de lehetséges túlzottan beleéltem magam már..
Hátő... mert bunkó?
Bocsánat... de aki ilyen alap dolgokra sem képes, az nálam eleve felejtős lenni.
Az is, aki valami gyerekes "taktikát" követ.
Nem élőben nem köszön, írásban, már azon is agyaltam következőleg is ha nem köszön visszaírom hogy neked is szia hátha leesik neki, pedig értelmiségi emberről van szó..
szóval nem tudom ez mennyire normális viselkedés? Már nem illik köszönni? Vagy így az van benne mintha folyamatosan beszélgetnénk?.. nem értem a logikát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!