Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan látjátok ha tetszetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan látjátok ha tetszetek valakinek?

Figyelt kérdés

Azon kívül hogy elhív valahova/megmondja. Mert az nyilvánvaló:D

Akár verbális akár nonverbális dolgok is lehetnek.

2021. máj. 29. 20:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Azért van az a nézés amit ha nem veszel észre ideje fehér bottal járni
2021. máj. 29. 20:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, én semmi másból😟 Mármint, ha nekem is tetszik az illető. Ha nem érdekel, akkor azért igen.
2021. máj. 29. 20:52
 3/17 A kérdező kommentje:
#2 kifejtenéd?:)
2021. máj. 29. 20:53
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ezen mit kifejteni. Egyszerűen nem veszem észre semmiből. Mielőtt még elgondolkodnék rajta, hogy ez jelenthet-e valamit, már ott tartok, hogy nyilván a saját érzéseimet vetítem ki rá. Egyedül abból értek, ha megmondja.🤷Sajnos ritkán mondja meg, főleg, hogy a zárkózottabb pasik szoktak tetszeni😂
2021. máj. 29. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagyok mint a kettes. Másnál egy pillantásból vagy mondatból leszűröm, akibe szerelmes vagyok, hiába mondják hogy akar valamit, nem hiszem el, nem veszem észre
2021. máj. 29. 21:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem veszem észre az ilyesmit. Az eddigi egyetlen volt pasimmal úgy jöttem össze, hogy az egyik barátnőm mondta hogy tetszem neki. Mármint hármasban beszélgettünk, és utána mondta a barátnőm. Magamtól az ilyet a büdös életben nem venném észre. :)
2021. máj. 30. 05:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztosra én sem tudom sosem, maximum sejtem a mosolyából, meg abból, hogy túl kedves.
2021. máj. 30. 10:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen veszem észre. És főleg onnantól, hogy megtette az első egyértelmű lépést (pl elhív). Utána ha bókol, ha észrevesz apró dolgokat (pl megdícséri a hajam), vagy kiderül, hogy megemlített másoknak. Ilyenekből látszhat, hogy nagyon meg akar felelni. Felajánlja, hogy elkísér a metróig, egy sétálós randira is szolídan kiöltözik, és mindig lesi, hogy nekem mi a jó, nem csak magával törődik. Ezekből persze párat észre lehetne venni egyértelmű elhívás nélkül is, de ebben béna vagyok
2021. máj. 30. 11:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát van akin én sem tudok kiigazodni... Fiatalabb is, félénk is, nekem van emberem amúgy, amit tudja is, mert mesélek neki mindig... De volt hogy nagyon nézett, odanéztem aztán elnézett mint aki mást néz. Párszor eljátszódott a dolog. Látom végig mér amikor beszélek vele, vagyis nekem úgy tűnik. Ma a hajamat igazgatta... Igazából fene tudja eldönteni. Én megdicsértem már őt párszor, mert béka segge alatt van az önbizalma, pedig nem kéne hogy ott legyen. Gondoltam tudatom vele, hogy nem olyan amilyennek gondolja magát. Nem igazán tudott mit kezdeni a helyzettel, nagyon zavarba lett. Úgyhogy igazából nem tudom hova tenni, hogy most barátnak vagy valami olyasminak kezel vagy amúgy a nőt is látja.
2021. jún. 2. 00:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok is, akik rejtik, a másikkal nem igazán tudnak mit kezdeni, így kerülik vele a kontaktust, a beszédet, vagy elcsöndesülnek, ha ő ott van.
2021. jún. 2. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!