Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan látjátok ha tetszetek valakinek?
Azon kívül hogy elhív valahova/megmondja. Mert az nyilvánvaló:D
Akár verbális akár nonverbális dolgok is lehetnek.
13-as pl. ha nekem tetszene valaki akkor én eleve azt szeretem ha barátkozik előbb és nem letámad, magyarán meg akar ismerni, a barátom akar lenni és nem mézes mázas rózsaszín póni holdat is lehozná nekem szöveggel próbál levenni a lábamról, hanem próbál barátkozni, aztán hogyha úgy van úgyis szintet lép az ember.
Ha úgy is néz ismeretlenül, ha egyáltalán látom :D, akkor én általában azt gondolom, hogy bár igen vizslató tekintete van, mint egy kíváncsi kiskutyának, akkor sem gondolok semmit bele, lehet hogy csak nagyon kíváncsi,persze vannak olyan tekintet találkozások amikor érez is az ember, de mi van ha csak én érzem, és csak kivetítem, ezt soha nem lehet tudni, mert mondjuk mögém nem néztem és épp akkor kapta el a tekintetét csodálattól áradó fejjel, és én pont akkor néztem oda, és lehet a mögöttem lévő jön be neki :D, és érdekes dolgot lát. Kinek kell a kínos helyzet? :D Nekem nem.
Én amúgy mindig igyekszem kedves lenni mindenkivel, ezért időnként bizonyos helyzetekben félek is nehogy félreértse pláne az aki nagyon nem jön be, de ha pl. nyűgös vagyok akkor nem biztos hogy ez sikerül, mert akkor látnak egy morci fejet, vagy android fejet és ebbe az a necc, hogy azt hiszik esetleg ha nekik szól, és pláne, ha lenne is olyan akivel kölcsönös a szimpátia. Az ilyenekből van a félreértés, és ah feladom és nem próbálkozik, de amúgy van olyan típus akinek meg az tetszik ha nyűgös fejet is lát, mert úgy tudja milyen mikor nyűgös, és ennek ellenére mint egy kiscica a megnevettem játékba kezd.
Én speciel nem veszem észre ezeket a gesztusokat, de nekem fizikális dolog is van, nem hallok fél fülemre, és ha pl. szemüvegbe vagyok akkor nem is látok mindent távolabbról, mert direkt úgy lett csináltatva hogy kevesebb dioptria, hogy dolgozzon a szemem, és a "maradj otthon hősiesség" miatt ugye a mesterséges fény sem tesz jót az ember szemének.
Szóval én speciel nehezen veszek észre ilyeneket, de ha nem lennének ilyen problémáim akkor sem venném észre, mert ugyanezt gondolnám, hogy kedves és ez mindenkinek szól, vagy ahogy valamelyik válaszoló írta elképzelhető hogy az ember időnként többet lát bele mint ami valójában. De én ilyenekkel nem is szoktam foglalkozni. Nőként amúgy sem kezdeményeznék ha tetszene egy ismeretlen, csak megjegyezném magamnak, hogy jó pasi, aztán ballagnék tovább magamban mosolyogva.
Ha meg én is tetszem és nincs bátorsága cimbizni, akkor nem is fontos neki igazán, akkor meg minek meditáljak ilyeneken? Szóval felesleges körökre, se felesleges rágódásokra nincs szüksége az embernek. Meg én ezt már ilyen szinten szabadon kezelem. Nem fogok rágódni ezeken a dolgokon, mert minek? Az introvertáltnál pl. profinak kell lenni hogy valaki észrevegye az extrovertált meg jelez úton útfélen, csak akkor nem veszik az adást, ha egy introvertált tetszik meg neki.
* megnevettetem
14-es vagyok. Elírtam egy szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!