Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, milyenek vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, milyenek vagytok a nővel, akin látjátok, hogy tetszetek neki, de nektek ő teljesen közömbös?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha tetszem neki ha nem, és ha Ő is szimpatikus számomra akkor is elkerülöm őket.
2018. szept. 29. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Lecumiztatom, azután dobom.
2018. szept. 29. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
2-3 alkalommal azért meghúzom.
2018. szept. 29. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Aki nekem közömbös, azzal /megelpő módon/ közömbös vagyok, nekem aztán olyan mindegy, hogy tetszem e neki vagy sem. 😎
2018. szept. 29. 19:22
 5/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
23%
Nem nagyon fogom a "női jeleket", nincs is rá nagyon tehetségem, meg nem is akarom megérteni, nem érdekel, úgyhogy számomra teljesen közömbösek vagytok. Úgy viselkedek veletek, mint akármelyik közelebbi munkatársammal, haverommal, tankörtársammal, felettesemmel, beosztottammal stb. Semmit sem akarok tőletek, egyikőtöktől sem, nyugi, don't fos.
2018. szept. 29. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem foglalkozom a jelzéseivel.
2018. szept. 29. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A szokásosnál is hidegebb és távolságtartóbb leszek.
2018. szept. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!