Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan látjátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan látjátok ezt?

Figyelt kérdés

A barátommal laza kapcsolatot akartam, nem, nem arra gondoltam, hogy közben másokkal is lefekszem, hanem szükségem volt én időre. A baratom meg sülve főve egyutt szeret lenni.

Vegul, mivel láttam, hogy több nő legyeskedik körülötte, belementem a szorosabb kapcsolatba, bármennyire is nehez volt.

A barátnőm szerint, ha ennyire féltem más nőtől, akkor nagyon szerelmes lehetek bele, ha nekem nem mindegy ez az ember.

Ezen elgondolkodtam, hogy tenyleg ez azt jelenti?

Ti hogyan látjátok, nagyon belezúgtam?

2022. dec. 5. 00:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem jelent semmit. Neked kell tudnod, hogy mit érzel.

Magadat viszont semmiképp ne add fel, én időre mindenkinek szüksége van, bármilyen kapcsolatban is legyen, fontos kompromisszumokat kötni.

2022. dec. 5. 00:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat biztos szerelmes vagyok, ha féltem más nőtől
2022. dec. 5. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem nem azt jelenti hogy féltékeny vagy.

Inkább ha folyamatosan rá gondolsz, mindig a kedvében akarsz járni, kívánod őt kívül és belül is. Egyszerűen a legjobbat akarod neki és mellette akarsz lenni. (Kb ilyesmi)

2022. dec. 5. 00:22
 4/9 anonim ***** válasza:
5%

"A szerelem nem azt jelenti hogy féltékeny vagy."

A lányoknál eléggé így működik pedig a dolog.

Gondolom, van énigényed, de közben nagyon akarod a srácot. Szerintem eléggé tetszik neked.

2022. dec. 5. 02:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy szerelmes vagy. Sokaknál ennél még sokkal lazább kapcsolatokban (vagy mondjuk úgy, alkalmi szexnél) is meg szokott jelenni a féltékenység, de ez inkább egyfajta birtoklási vágy, vagy “önzőség”, na meg nyilván a félelem, hogy ha egy másik nő összejön a barátoddal, akkor elveszted a laza kapcsolatotokat is.

Valahogy az emberek egy a birtoklási vágyat mindig a szerelemmel akarják azonosítani. Hány olyan esetet is láttunk már, ahol pl. egy nő szeretői státuszban volt, és a férfi féltékenykedett, ezért a nő teljesen biztos volt benne, hogy a férfi szerelmes belé, holott annak esze ágában se volt komoly kapcsolatot kezdeni a nővel, hiszen közben “boldog házas” volt. Ez most egy tök más példa, de szerintem idevág.

2022. dec. 5. 03:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól írta, ez szimplán birtoklási vágy is lehet...
2022. dec. 5. 06:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes. Ha az lennél, tunád.
2022. dec. 5. 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez csak sima rivalizácio.

Valszeg visszavetne az onbizalmadbol ha mások érdekelnék

2022. dec. 5. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.Ha ennyire félted más nőktől,az csak a birtoklás jele,nem akarod,hogy más vigye el az orrod elől..
2022. dec. 8. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!