Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok a linkelt ruhát be vállalnátok . Pl meg lepetésnek a párotok számára? (Szülinap,névnap) jó ajándék lenne egy jó szerep játékhoz?
Csak néha meg lepni !
Fiatalon ugyan is a 18 év feletti emberek,felnőttek de fiatalok.
Egy egy alkalommal bele fér (de lehet más is).
Ilyen egy átlagos hétfői szettem...jah,csak majdnem!😂😂😂
Viccet félre téve,vagyok olyan bevállalós,hogy a pasim kedvéért felvenném.Már csak meg kéne találnom azt a személyt...
Annyira nem értettem soha ezeket a jelmezeket. Basszus, rettenetesen gagyi az összhatás, az anyagról meg ne is beszéljünk. Kb ennek az összegnek a feléért össze lehet vásárolni mindent egy ilyen szetthez, ami jól néz ki és anyagban is színvonalasabb.
Nem tudom, alapvetően sosem próbáltam ilyet és habár jó a fantáziám, nem tudom elképzelni, hogy beinduljak egy ilyen helyzetben, nekem ez túl mesterkélt. Annak több értelmet látom, ha valami szexit veszek fel vagy a szokásosnál is jobban kicsinositom magam és a párom arra indul be.
24N
Olcsobban is kihozható,szebb jobb minőségű ruhákból, csak a fotón a stílus a lényeg.
De ezen kívűl, több hasonló ilyen jelmez van .
Lényeg hogy lenne még más is aki be vállalná.
(Meglepetés és nem fétis miatt)
Látom sokan férre értik.
Hát, páromnak ettől inkább lelankadna... 😀
Maradok inkább a normális, szép, nőies fehérneműnél, amit magamtól veszek fel és nem kell magamból majmot csinálni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!